Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan találkozom a lánnyal, akivel egy ideje chatelek. Be vagyok rezelve-mi van, ha élőben nem fogok neki tetszeni?
Figyelt kérdés
Képet cseréltünk már az elején, de mi van, ha élőben nem leszek neki bejövős? Nem vagyok egy adonisz..bár ő akkor azt mondta, hogy rendben a külsőm. De élőben akkor is más!2011. dec. 1. 18:26
2/11 anonim válasza:
Akkor IJ. Benne van a pakliban...
3/11 anonim válasza:
Benne van a pakliban ez is, de az is lehet h élőben is tetszeni fogsz neki. Ha nem, akkor meg ez van, másnak lehet h igen.
4/11 anonim válasza:
He ez még a jobbik eset,és arra nem gondoltál hogy ha neked nem jön be a csaj az mekkora gáz.
5/11 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam már.
2011. dec. 1. 18:32
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a csaj nem fog bejönni Neked élőben, és otthon rágja a körmét, hogy a legjobb fotóját elküldte, de mi lesz, ha meglátod élőben és valójában nem fog tetszeni.
Férfiként én minden neten megismert nővel így jártam szinte. Fotó ok, élőben meg inkább mielőbb elbúcsúztam.
7/11 A kérdező kommentje:
Több kép is volt, elég jó csajnak tűnik, nem is ilyen pózolós képeket külsött.
2011. dec. 1. 18:36
8/11 anonim válasza:
És te milyen képet küldtél magadról, valóságnak megfelelőt, vagy olyat ami takarja esetleges hibáidat, szóval elég előnyős képet?
9/11 A kérdező kommentje:
Valóságnak megfelelőt küldtem neki, na jó, egyet a jobbak közül, de nem túloztam el. Jól kivehető.
2011. dec. 1. 19:10
10/11 anonim válasza:
mit idegeskedsz ? vedd fel úgy, hogy nincs mit vesztened, vedd fel úgy mint egy játékot. ha nem, akkor van másik. ezt verd magadba bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!