Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha ennyire megváltozik az ember, mint én, akkor lehet arra még esélye, hogy összejön azzal a lánnyal, aki élete szerelme és akinek már színt vallott?
Régebben nagyon jóba voltam ezzel a lánnyal. Már minden úgy nézett ki, hogy járni fogunk, de aztán mégse. Aztán fél évre rá, elmondtam neki, hogy mit érzek, de mondta, hogy ő nem akar most párkapcsolatot, mert élvezi, hogy szabad.És múlthéten újra összefutottam vele és arra lennék kíváncsi, hogy lehet e még nála esélyem, mert látszott rajta, hogy zavarba van, jórészt miattam(általában nem szokott zavarba lenni). Ugyanis most nagyon megváltoztam, mind külsőleg ill. mind belsőleg is. Jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok önbizalommal, köszönhetően a külsőmnek is, meg, hogy rengeteg csajjal ismerkedek. F/19 a lány 17
U.I.: Az elejét csak összegeztem, mert feleslegesnek tartottam volna leírni, hogy mik és hogyan történtek köztünk, mert az már sajnos elmúlt és most szeretnék a jelenre összpontosítani :)
Simán össze jöhetsz vele, ha zavarba hoztad, akkor meg jó úton is haladsz!
Sok sikert.
Konkrétumot nem mondott, csak azt amit leírtam: nem szeretne párkapcsolatot, mert élvezi, hogy szingli.
Hétvégén beszéltem vele újra x idő után. De szegénykém olyan zavarban volt, pedig nem az a fajta. :)
Tegnap rá is írtam msn en, és érdeklődöt felőlem elég rendesen.Már csak az a kérdés, hogy mit lépjek felé. De lehet, hogy várnom kellene.Vagy pedig, ha hazamegyek és elmegyek otthon bulizni, lehet, hogy összefutok megint vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!