Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikozia12 kérdése:

Fiúk! Hogy viszonyultok a tetovált lányokhoz? Persze igényesen tetovált! Teccik v. inkább taszít? 22L

Figyelt kérdés
bocsi ha már volt a kérdés.
2011. nov. 30. 22:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

23:40 vagyok.

Attól, hogy egy lány tetovált, még lehet okos, értelmes, különleges (tetovált agyú).

2011. nov. 30. 23:55
 22/35 Hanariko ***** válasza:
69%

Utolsó, egyet értek! Azokat pedig nem értem, miért nincs helye egy nőn a tetkónak vagy a piercingnek. Oké ne legyen az egész testének minden négyzetmiliméterén, de ha neki jelent valamit, valami fontosat, akkor miért ne? Nagyon szép is tud lenni, ha jól csinálják meg. Pl. rózsa, szív vagy egyéb. (A r*banc rendszámtól persze tartózkodom) És a piercing-problémát se értem. Anyumnak (fiatalos anya) és a nagybátyám feleségének is van köldök-piercingje, tökre jól néz ki, kis, elegáns, csillogó kő mind a kettő. Persze túlzásba lehet esni mindenből, de hogy így látatlanba kizáró ok legyen... nem értem miért.

17/L

2011. dec. 1. 00:05
 23/35 Hanariko ***** válasza:
amúgy bocs hogy lányként beleszóltam, csak soha egyik kérdésnél se bírtam megérteni mi ez az elvből elítélés.
2011. dec. 1. 00:07
 24/35 A kérdező kommentje:

Nos!

22 éves vagyok!kórházban dolgozom mint nővér!Szóval kedves vagyok és emberszerető!Nagyon jól főzök!Ellátom saját magam,nem a szüleim pénzéből élek!Nem dohányzom,nagyon ritkán nézek a pohár fenekére is.És még humorom is van(oké,aláírom túl hangosan nevetek)

De ezek szerint Férjhez nem fogok menni mert van Tetoválásom!Szép!

2011. dec. 1. 00:09
 25/35 anonim ***** válasza:

Én linkeltem be a sok képet

Szívesen feleségül vennélek, de rosszul járnál velem, mert adrenalinfüggő (extrémsportok) vagyok, a lányok nem bírják mellettem sokáig.

2011. dec. 1. 00:13
 26/35 A kérdező kommentje:
HOZZÁDMEGYEK!!!!
2011. dec. 1. 00:14
 27/35 anonim ***** válasza:
Na akkor ezt meg is beszéltük... :)
2011. dec. 1. 00:15
 28/35 anonim ***** válasza:

A tetoválás mindig problémás.

Ha tényleg igényes... de a "teccik", "v." és "bocsi" után ebben erősen kételkedem.

Inkább úgy gondolnám, hogy most még elmegy... de mi lesz később?

2011. dec. 1. 03:19
 29/35 anonim ***** válasza:

Jól elhelyezett, szép rajzok nagyon tetszenek, akár sok is. De nősülni én nem szeretnék:)

22F

2011. dec. 1. 12:06
 30/35 anonim ***** válasza:
én is el vennélek kérdező, tetovalas+főzés meg is vettél kilóra :D
2011. dec. 1. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!