Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy viszonyultok a tetovált lányokhoz? Persze igényesen tetovált! Teccik v. inkább taszít? 22L
imádom én is tervezem, szeretnék egyszer egy olyan lányt akin van bőven tetovalas persze igényesek
21/f
Bocs a "teccik"-ért!Jogos!Pedig általában figyelek az ilyesmire..
Előre tervezett tetoválás, az oldalamon van. Számomra sok jelentése van. Szóval nem tüntetném el!Magyarul nem egy értelmetlen ribanc rendszám.
Csak kíváncsi voltam h. a fiúk mennyire bírják ezt elviselni.
Nekem is az oldalamon van (többek között), és szintén saját tervezés. Nem értem, miért minden pasinak a r*banc rendszám jut eszébe a tetoválásról. Az tényleg unalmas. Ahogy a kanjik, a csillagok, és a mancsnyomok is.
Nálam még nem volt rájuk panasz. De én pasi miatt nem tüntetnék el tetoválást, ha nem tetszik, le lehet lépni. Nem érdekelnek ilyen kicsinyes alakok. Akibe nem szorult annyi tolerancia, hogy ilyesmit elviseljen, azzal nem vagyok hajlandó hosszútávra tervezni. Én is elviselem, ha a másik dohányzik, holott az azért kicsit kellemetlenebb a másik fél számára, mint egy tetoválás, legalábbis szerintem.
Nekem nincs problémám a tetoválással egy lányon, addig amíg az nem "rib@nc rendszám" és nem arcra tetováltat. Egy jól megtervezett, átgondolt és igényes tetkó jól mutat.
Mondjuk ilyenek tetszenek:
[link] [link] &imgrefurl= [link]
ezek már nem:
3D36%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26tbm%3Disch&ei=MK_WTvCnF5P34QTAkYTPAQ
Mondjuk Kat Von D arctetkója elmegy, de arcon nem szeretem a tetoválást.
előző vagyok.
A harmadik link nem jó helyre mutat az utolsót meg nem jól másoltam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!