Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikozia12 kérdése:

Fiúk! Hogy viszonyultok a tetovált lányokhoz? Persze igényesen tetovált! Teccik v. inkább taszít? 22L

Figyelt kérdés
bocsi ha már volt a kérdés.
2011. nov. 30. 22:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%

imádom én is tervezem, szeretnék egyszer egy olyan lányt akin van bőven tetovalas persze igényesek

21/f

2011. nov. 30. 23:16
 12/35 A kérdező kommentje:

Bocs a "teccik"-ért!Jogos!Pedig általában figyelek az ilyesmire..

Előre tervezett tetoválás, az oldalamon van. Számomra sok jelentése van. Szóval nem tüntetném el!Magyarul nem egy értelmetlen ribanc rendszám.

Csak kíváncsi voltam h. a fiúk mennyire bírják ezt elviselni.

2011. nov. 30. 23:18
 13/35 Napkiraly ***** válasza:
53%
Hát én kb. úgy gondolom, a marhákat szokták tetoválni. Kb mintha összefirkálnák a falamat
2011. nov. 30. 23:20
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is az oldalamon van (többek között), és szintén saját tervezés. Nem értem, miért minden pasinak a r*banc rendszám jut eszébe a tetoválásról. Az tényleg unalmas. Ahogy a kanjik, a csillagok, és a mancsnyomok is.

Nálam még nem volt rájuk panasz. De én pasi miatt nem tüntetnék el tetoválást, ha nem tetszik, le lehet lépni. Nem érdekelnek ilyen kicsinyes alakok. Akibe nem szorult annyi tolerancia, hogy ilyesmit elviseljen, azzal nem vagyok hajlandó hosszútávra tervezni. Én is elviselem, ha a másik dohányzik, holott az azért kicsit kellemetlenebb a másik fél számára, mint egy tetoválás, legalábbis szerintem.

2011. nov. 30. 23:24
 15/35 anonim ***** válasza:
53%
Nekem valahogy a tetoválás és az igényesség nem fér össze.
2011. nov. 30. 23:27
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt is bírom, amikor a sok idióta mindenféle távol-keleti szarságot varrat magára és azt hiszi, hogy ettől most milyen menő lett, aztán meg a japán turisták jól kiröhögik őket, hogy mégsem azt jelenti, mint gondolták.
2011. nov. 30. 23:31
 17/35 anonim ***** válasza:
scorpia most mit fortyogsz?Vedd tudomásul, hogy a pasik többségénél ez nagy hátrány.
2011. nov. 30. 23:31
 18/35 anonim ***** válasza:

Nekem nincs problémám a tetoválással egy lányon, addig amíg az nem "rib@nc rendszám" és nem arcra tetováltat. Egy jól megtervezett, átgondolt és igényes tetkó jól mutat.

Mondjuk ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

[link] [link] &imgrefurl= [link]

[link]

ezek már nem:

[link]

3D36%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26tbm%3Disch&ei=MK_WTvCnF5P34QTAkYTPAQ

Mondjuk Kat Von D arctetkója elmegy, de arcon nem szeretem a tetoválást.

2011. nov. 30. 23:40
 19/35 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

A harmadik link nem jó helyre mutat az utolsót meg nem jól másoltam, bocs.

2011. nov. 30. 23:41
 20/35 anonim ***** válasza:
Taszít. Egy nőnek ne a teste, az agya legyen tetovált (különleges).
2011. nov. 30. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!