Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kopasz, szanaszéjjel kokszolt testű bmw-s, mercis muksók úgy váltogatják a csajaikat mint más a zokniját?
Azok nem csajok,hanem krvák!
Zsére megy ez a fajta!
most már olyan szinten idegesítenek ezek a kérdések, hogy azt kell mondjam: azért basszus mert ők nem ülnek otthon a gép előtt és rinyálnak gyakorikerdeseken hogy "nekik miért és nekem miért nem".
igen, sok nő a merci miatt van velük, téma tultárgyalva. bezéljünk arról, akit nem érdekel a merci. ezek a tulajdonságjegyek amiket felsorakoztattál egy embertípushoz köthetőek. egy olyan embertípushoz, aki nem ül otthon körmötrágva, hogy nincs nő a láthatáron, de rossz az élet, hanem akármilyen szerencsétlen és gusztustalan módon is, de megteremti a körülményeket a csajozásra, és azon felül még lép is az ügy érdekében. amennyiben mindenki csak ezt a passziv negatív kisugárzást látja rajtad, hogy "ah a szemét nők és a randa kokszos bácsik hogy kib.sznak velem nekem már esélyem sincs", hát ne is várj többet.
személyszerint mint a kopaszoktól, mind a kigyurtaktól írtozom, a kocsi nem érdekel, de ha érdekelne sem a mercit preferálnám, de ez a hozzáállás és rinyálás még annál is jobban bosszant...
egyébként a te kezedben is ott az eszköz - nullásgép - ha csak ez a problémád... aztán majd valaki jól megcsapkodja a csattogós tarkód vizeskézzel (az én szokásom :D).
de hidd el nem a frizura oka ez.
Engem is rohadtul idegesít ennek a sok ganéalaknak a sikersorozata.
Én is megakarok dugni minden héten legalább egy új szexi nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!