Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk! Ez tényleg igaz? Csak mi lányok nem vesszük észre? Vagy ti hogy vagytok ezzel?
Mostanában nagyon nagy divat lett a hajvasalás. Főleg a családból többen mondták, hogy "Minek vasalod a hajad? Te is olyan tucat lánnyá akarsz válni?" Azt mondják, hogy minden lány ugyan úgy néz ki. Azt mondták, hogy így nem fognak rám felfigyelni a fiúk és, hogy nem tűnök majd ki a tömegből. Mert, hogy "minden lány ugyan olyan csak azt hiszik hogy ők ki vasalták a hajukat és attól olyan különlegesek, pedig mindenki vasalja a haját, és minden lány ugyan úgy néz ki!!" Ez igaz?? Tényleg olyan egyformák a mai lányok, tényleg egyformák vagyunk?? 16/L
És akkor válaszolnátok arra is, hogy ti milyen hajtípusú lányokat szerettek/szeretnétek?!
Az a lényeg úgy néz ki ahogy jól érzed magad és ne pedig másoknak akarj tetszeni és SOHA senkiért ne változtass magadon...
15/f
A vasalt haj valóban tucat, ugyanis az egyediség, a természetesség ma már nem divat, nem trendi. Lassan azt szólják le, aki nem festi a haját, nem sminkeli magát. Sajnos a média ezt sugallja, a tinilányok pedig erre buknak.
Az a baj, hogy sokan úgy vasalják a hajukat, hogy a természetes (kicsit göndörebb, hullámos stb.) hajuk sokkal jobb állna a hő által megkreált hajnál, így semmi pozitív hatása nincs a dolognak, csak negatív, méghozzá az, hogy nagyon ronda lesz az egész, a szerkezete is megbomlik.
Ezektől eltekintve természetesen a fiúk (mint ahogy én is) megnézik, megnézzük a vasalt hajú lányokat is, és ez egyáltalán nem kizáró ok, ugyanis ha valaki kell nekem, magasból ejtek rá, hogy vasalja-e a haját avagy sem!
én a hosszú göndör hajat szeretem, szóval egyedül halok meg :((((
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!