Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk! Ez tényleg igaz? Csak mi lányok nem vesszük észre? Vagy ti hogy vagytok ezzel?
Mostanában nagyon nagy divat lett a hajvasalás. Főleg a családból többen mondták, hogy "Minek vasalod a hajad? Te is olyan tucat lánnyá akarsz válni?" Azt mondják, hogy minden lány ugyan úgy néz ki. Azt mondták, hogy így nem fognak rám felfigyelni a fiúk és, hogy nem tűnök majd ki a tömegből. Mert, hogy "minden lány ugyan olyan csak azt hiszik hogy ők ki vasalták a hajukat és attól olyan különlegesek, pedig mindenki vasalja a haját, és minden lány ugyan úgy néz ki!!" Ez igaz?? Tényleg olyan egyformák a mai lányok, tényleg egyformák vagyunk?? 16/L
És akkor válaszolnátok arra is, hogy ti milyen hajtípusú lányokat szerettek/szeretnétek?!
A haj egy dolog, genetika, nem tehetsz róla, hogy milyen, ha neked vasaltan jobban tetszik, akkor vasald. Van, aki göndöríti. De mivel nem túl sokfajta hajtípus létezik, ezért csak attól, hogy egyenes, nem leszel tucat, ahogy attól sem leszel különleges, hogy nem az. Mit mondanának a családtagjaid, ha alapól egyenes hajad lenne?...
Viszont az öltözködés az már egy másik dolog, ahogy említette valaki előttem, a conzerv és tsai márkák szinte egyenruhaként vannak igen sok lányon (és fiún), és ettől tényleg nagyon egyformák lesznek! Mintha robotok között mászkálnék... És erre nem az a megoldás, hogy akkor mindenféle csilivili, teljesen diszfunkcionális, feltűnő függönyöket kell felvenni, hanem csak azt, ami épp tetszik, nem baj, ha "unalmas". A fent említett robotok pont attól tűnnek egyformának, hogy kiemelik a ruházatukat, míg aki nem teszi, arra más miatt figyelünk oda.
(Sokkoló tény következik: fiú létemre alkalomadtán én is kivasalom a hajam, mert rettentő borzalmasan áll alapól és röviden is. De nem vagyok divatozós, sem "diszkós" fajta. Teljesen átlag öltözködésem van. Nahát, nahát, ilyen is van...)
Szerintem nem olyan egyformák a lányok. Ha neked úgy tetszik, akkor vasald a hajad, de biztos, hogy nem ez tesz "menővé". Legalábbis én nem csak a lány haját nézem, hanem az egész csajt, és van, akin az egyenes haj tetszik jobban, van, akin a göndör haj.
Amúgy (kicsit OFF, de) azt hallottam, hogy aki gyakran vasalja a haját, annak előbb elkezd töredezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!