Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fúk! Ez tényleg igaz? Csak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fúk! Ez tényleg igaz? Csak mi lányok nem vesszük észre? Vagy ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon nagy divat lett a hajvasalás. Főleg a családból többen mondták, hogy "Minek vasalod a hajad? Te is olyan tucat lánnyá akarsz válni?" Azt mondják, hogy minden lány ugyan úgy néz ki. Azt mondták, hogy így nem fognak rám felfigyelni a fiúk és, hogy nem tűnök majd ki a tömegből. Mert, hogy "minden lány ugyan olyan csak azt hiszik hogy ők ki vasalták a hajukat és attól olyan különlegesek, pedig mindenki vasalja a haját, és minden lány ugyan úgy néz ki!!" Ez igaz?? Tényleg olyan egyformák a mai lányok, tényleg egyformák vagyunk?? 16/L

És akkor válaszolnátok arra is, hogy ti milyen hajtípusú lányokat szerettek/szeretnétek?!

2011. nov. 30. 20:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok is igen! Első sorban nem színre értettem hanem stílusra. Rövid, göndör, egyenes, hullámos, "kócos"...:D
2011. nov. 30. 20:14
 12/24 Bujtogató ***** válasza:
Kedves kérdező, nem az én ismerettségi körömről beszéltem, hanem a társadalomról. Mellesleg tizenhat évesen valóban hatalmas szociális tapasztalatod van, hiszen tudod, hogy emelt szintű gimnáziumokba éstovábbá felsőoktatási intézménybe csak értelmiségi embereket vesznek fel.(Jja.) Örülhetnél, hogy értelmes választ kapsz, és nem f*szságokat, ahelyett hogy elég gyengén belekötsz.
2011. nov. 30. 20:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen tudod van valakinek nővére is!!
2011. nov. 30. 20:19
 14/24 Bujtogató ***** válasza:
Gratulálok, ettől még csak tapasztalatból fogod tudni hogy a társadalom ilyen, és nem csak bizonyos ismerettségi körök. És ha a nővéred azt mondja hogy a főiskolán/akárhova jár csak értelmiségi emberek vannak(mellesleg megjegyzem, nem ÉRTELMES, értelmiségi) akkor valamit nagyon félrenézett, vagy annyira pozitív gondolkodású hogy elvakítja magát. Itt nem nekünk kellett segítség, neked, mellesleg eléggé triviális probléma kapcsán, és hasznos választ kaptál. Még mindig értelmetlen ezen vitatkozni.
2011. nov. 30. 20:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen értelmetlen, úgyhogy szerintem hagyjuk is!! Köszönöm az eddigi válaszokat bele értve a tiedet is az összeset. De szeretném még több fiú véleményét is hallani!! :)
2011. nov. 30. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Szinte minden lány tucatlány, szóval szerintem nem érdemes pont neked próbálkoznod azzal hogy kitűnj a tömegből. Nem lehetsz túl különleges, inkább ne akarj más lenni mint a többi.
2011. nov. 30. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:

A haj egy dolog, genetika, nem tehetsz róla, hogy milyen, ha neked vasaltan jobban tetszik, akkor vasald. Van, aki göndöríti. De mivel nem túl sokfajta hajtípus létezik, ezért csak attól, hogy egyenes, nem leszel tucat, ahogy attól sem leszel különleges, hogy nem az. Mit mondanának a családtagjaid, ha alapól egyenes hajad lenne?...

Viszont az öltözködés az már egy másik dolog, ahogy említette valaki előttem, a conzerv és tsai márkák szinte egyenruhaként vannak igen sok lányon (és fiún), és ettől tényleg nagyon egyformák lesznek! Mintha robotok között mászkálnék... És erre nem az a megoldás, hogy akkor mindenféle csilivili, teljesen diszfunkcionális, feltűnő függönyöket kell felvenni, hanem csak azt, ami épp tetszik, nem baj, ha "unalmas". A fent említett robotok pont attól tűnnek egyformának, hogy kiemelik a ruházatukat, míg aki nem teszi, arra más miatt figyelünk oda.

(Sokkoló tény következik: fiú létemre alkalomadtán én is kivasalom a hajam, mert rettentő borzalmasan áll alapól és röviden is. De nem vagyok divatozós, sem "diszkós" fajta. Teljesen átlag öltözködésem van. Nahát, nahát, ilyen is van...)

2011. nov. 30. 20:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod utolsó! Nekem nem probléma ha egy fiú vasalja a haját, szerintem cuki! :)) Hát tényleg nem vagyok különleges. Nincs egy convers cipőm és táskám se. :D
2011. nov. 30. 20:38
 19/24 danman ***** válasza:

Szerintem nem olyan egyformák a lányok. Ha neked úgy tetszik, akkor vasald a hajad, de biztos, hogy nem ez tesz "menővé". Legalábbis én nem csak a lány haját nézem, hanem az egész csajt, és van, akin az egyenes haj tetszik jobban, van, akin a göndör haj.

Amúgy (kicsit OFF, de) azt hallottam, hogy aki gyakran vasalja a haját, annak előbb elkezd töredezni.

2011. nov. 30. 20:39
 20/24 A kérdező kommentje:
Ez igaz! :) Mindig vágni kéne belőle. Biztos van olyan lány barátod vagy éppen a barátnőd aki vasalja a haját, nézd meg a hajvégeket. Fehérek és szét van nyílva a vége. Ezért használok hővédőt, bár még így is!
2011. nov. 30. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!