Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a félénk, rendes, kedves lányok akik tudnak durvák, "vadabbak" is lenni de mégis kedvesek?
Pl: Mondjuk direkt rádnyit fürdéskor aztán kiröhög, de am meg ha rossz passzba vagy akkor szeretget meg nagyon megértő.
Meg ránéz a kezedre aztán szivat hogy milyen kicsi lehet a f.szod és ezen is nevet, meg mondja hogyha nem így van akkor gyorsan le a gatyát és bizonyítsd be :D
Úgy őt is szivatják, de ő se haragszik érte :D
Annyira messzira azért nem mennek el mint ő , mert ugye egy lány azért mindig is szégyenlősebb.
Veled nemigen lehetne viccelődni ahogy látom :D
De elhiheted hogy rendes, amikor látja vkin hogy rossza passzba van soha nem égeti le, viszont megpróbál segíteni neki megoldani a problémát.
Az hogy szeret "játszani" a fiúkkal, nem jelenti azt hogy ribanc vagy tapló, meg ha vkit beéget úgyis mindenki tudja hogy csak kicsit szívatja viccből.
Am. nem gondolja komolyan hogy kineveti ezért őket, meg lehet hogy tök rendbe van a srác csak kicsit szivatja mintha pl.: égő lenne hogy neki csak akkora.
Kérdezz meg bármilyen lányt, hogy esik neki ha csak poénból is negatív jelzővel illetik a melleit vagy egyéb testrészét. Kíváncsi lennék annak a fiúnak a véleményére akinek a FB-ra írta ki a szellemes megjegyzését, az is ennyire poénnak tartotta? Persze, tudom a férfiúí büszkeség miatt úgy is azt mondaná mindenki, hogy: "engem nem érdekel."
Nézd csak meg hány ffi kérdez rá a méret témára ezen az oldalon, még olyanok is bizonytalanok magukban sokszor akiknek átlag feletti méretük van. Miért? Pontosan az ilyen "poénos" lányok miatt.
Elismerem, 17 évesen, tapasztalatlanul rám nagyon káros hatással volt egy ilyen "kis vicc", évekig aggódtam e miatt, és hiába voltak barátnőim akik mind azt mondták semmi baj a méretemmel én ennek ellenére sokáig bizonytalan voltam. Hidd el a kis barátnőd ha nincs teljesen tudatában annak megkora károkat okozhat, pontosan tudja, hogy megálazó amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!