Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért azt mondják a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt mondják a lányok külsőre, hogy nekik csak annyi fontos abból, hogy az illető pasi legyen ápolt? Holott ez sajnos egyáltalán nem így van.

Figyelt kérdés
Pl adott egy fiú, aki átlagos arcú, nem kövér és nem is sovány, rendkívül ápolt. szvsz minden nap tiszta ruha, minden nap hajmosás, kétszer fogmosás stb, vidám is stb, mégis elzavarják a lányok. Mert nem az az izmos jó pasi. Akkor mi a fenének mondják azt, hogy csak legyen ápolt!
2011. nov. 30. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
na, látod, a 21 -dik az IGAZI !
2011. nov. 30. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nincs két egyforma nő. Lehet hogy az egyik félénk, azért küld el. A másiknak van pasija, azért. A harmadik beképzelt liba, azért. A többinek is lehet sokféle oka. Én azért nem állnék szóba veled mert rosszak a tapasztalataim és nem ismerkedem élőben."

És akkor ezeket nem lehet őszintén elmondani? De jó, hogy mindig mindenkinek jó oka van, hogy tahó legyen az emberrel, aztán meg sír, hogy nem kezdeményeznek nála. Magatoknak köszönhetitek. Az is unalmas már, hogy rossz csajoknál kezdeményezel. Honnan tudod, hogy a kérdező, vagy a pasik kiknél és hol kezdeményeznek, mert nem hiszem, hogy mindenki ugyanott és ugyanannál, de persze ti mind kivételek vagytok. Nem ismerkedsz élőben? Mit is várjunk a facebook generációtól?

2011. nov. 30. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

fura,az én pasim jó helyen próbálkozott,nálam.

előtte 2 évig nem volt nője egy hosszú kapcsolat után.aztán az első próbálkozásnál összejöttek neki a randik velem.

pedig az igazat megvallva nem egy olyan pasi,aki után döglenek a csajok,de én fülig belezúgtam.

és még drága kocsija sincs.tehát nem az motivált.

2 éve együtt,boldogan.:)

24n és 30f

2011. dec. 1. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!