Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elcsábítana pénzért egy nőt? "Bérpasi"? Létezik ilyen?
Sikerült valamit? Magamból kiindulva, ha komoly kapcsolatom van akárki jöhet oda és tehet elérhetővé a csillagos eget sem állnék szóba más férfival, ha szeretem a párom. Ha tényleg komoly a lány és tisztességes, még ő járna a legjobban ha a pasija akire úgy vágysz eltűnne a köreiből, hogy találjon olyat aki nem csalja meg.
Amúgy meg, az a pasi aki nem hagyja ott a barátnőjét miattad egyből, az hónapokig akár évekig is "vacillálhat", de az is lehet nagy immel ámmal sikerül "megszerezned" de akkor már te leszel az átvert fél... Nekem ilyen pasi nem is kéne..
Véleményem szerint mindketten jobban járnátok nélküle. Persze nem ismerem a körülményeket, de ha a story szerint azért nem szakít, mert... (és jön AKÁRMILYEN kifogás), annak nem kellesz eléggé, ha meg megszerzed, már más után néz.
De ez csak az én véleményem, az én konzekvenciám, lehet vannak olyan csodás esetek mikor a pasi azért nem szakít, mert (és mondd egy okot), aztán meg halál szerelmesen hónapokkal később veled jön össze és élete végéig hűséget fogad...
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!