Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elcsábítana pénzért egy nőt? "Bérpasi"? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekel.:)2011. nov. 29. 22:54
11/31 anonim válasza:
Csak aztán meg össze is jöhetnek végleg és akkor nem biztos hogy bosszút álltál mert lehet örülni fog neki.
12/31 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy bosszút szeretnék állni.:) Jöjjenek össze nyugodtan, áldásom rájuk.:)
2011. nov. 29. 23:43
13/31 anonim válasza:
Akkor neked a jelenlegi pasija kéne? :)
14/31 A kérdező kommentje:
:):):)
2011. nov. 29. 23:48
15/31 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnád elcsábítani te a pasit :)
Csajok hűségesebbek szoktak lenni, sztem az nehezebb meló lenne.
16/31 A kérdező kommentje:
Én már sok mindent bevetettem, haladunk is, csak van ott valami indok, amit nem tudok... Tetszem neki, kölcsönös vonzódás megvan, szoros a kapcsolatunk, csak nem képes szakítani....Gondoltam megpróbálom a másik oldalt:) Régóta vannak együtt amúgy, de ritkán találkoznak és sok a vita...
2011. nov. 29. 23:53
17/31 anonim válasza:
Akkor vmi bizonyítékot kéne a csajnak eljuttatni hogy megcsalja vagy vmi és akkor biztos kidobná. Persze úgy hogy ne derüljön ki hogy te voltál mert a pasik nem szeretik ha kavarnak körülöttük.
18/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nehéz ügy ez... kiderülne, mert csak mi tudjuk, mi van köztünk, máshonnan nem tudhatná meg... akkor meg elveszteném őt....:(
2011. nov. 29. 23:59
19/31 anonim válasza:
a lánnyal neked milyen a kapcsolatod? közös barátok vannak sok?
20/31 A kérdező kommentje:
Sok mindent tudok róla, tudom hol lehet megtalálni egészen biztosan, tudom nagyjából miket szeret, de hogy jóban vagyunk azt nagyon nem mondanám
2011. nov. 30. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!