Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kiírná facebookra, hogy segítsen neki valaki túl lenni valakin akkor ráírnátok, elhívnátok valahova?
Nincsenek barátaim és senkivel nem tartom a kapcsolatot 1-2ember kivételével, de velük is csak beszélőviszonyban vagyok.
20/N
És mennyi ismerősöd van? Mert ha sok akkor lehet rá esély ;)
Megadnád a facebookod?
Te kiírhatod, és majd segítenek, csak tudd eldönteni, hogy az ötezerből ki az, aki nem a bugyidra hajt.
Ha én írnám ki, akkor mondjuk azzal kezdeném, hogy az edzőtársaim azért ne lássák, hiszen velük annyira nem vagyok jóban, hogy ilyesmit kössek az orrukra. A tágabb család is kiesik, csak aggódnának, segíteni nem tudnak. A munkahelyi ismerősök is kimaradnak, jobb ha bent nem erről megy a pletyi. A testvéremnek is van elég baja. A barátaim kibeszélősek, nem mintha sok lenne. A lányok szintén kiestek, hiszen ők ne lássanak engem gyengének. Úgyhogy,
Ide nem írom ki. Nincs sok, csak azokat jelöltem be akikkel már beszéltem. 100 alatt. :)
Robikalács, ha gondolod írj privit.
Rühellem a fa@szbúkot, és nem is olvasom, de ha a csaj jól nézne ki és én egyedül lennék akkor bármikor!
:)
Szóval te lennél az a nő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!