Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány kiírná facebookra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány kiírná facebookra, hogy segítsen neki valaki túl lenni valakin akkor ráírnátok, elhívnátok valahova?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim és senkivel nem tartom a kapcsolatot 1-2ember kivételével, de velük is csak beszélőviszonyban vagyok.

20/N

2011. nov. 29. 22:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te nem az vagy aki a multkor pont azt írta hogy nem nagyon szeret kimozdulni?, ő is pápán lakott.
2011. nov. 29. 23:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Én az egyik szomszédos megyében lakom, de átutazóban néha-néha járok arra.
2011. nov. 29. 23:05
 13/22 anonim ***** válasza:

És mennyi ismerősöd van? Mert ha sok akkor lehet rá esély ;)

Megadnád a facebookod?

2011. nov. 29. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Te kiírhatod, és majd segítenek, csak tudd eldönteni, hogy az ötezerből ki az, aki nem a bugyidra hajt.

Ha én írnám ki, akkor mondjuk azzal kezdeném, hogy az edzőtársaim azért ne lássák, hiszen velük annyira nem vagyok jóban, hogy ilyesmit kössek az orrukra. A tágabb család is kiesik, csak aggódnának, segíteni nem tudnak. A munkahelyi ismerősök is kimaradnak, jobb ha bent nem erről megy a pletyi. A testvéremnek is van elég baja. A barátaim kibeszélősek, nem mintha sok lenne. A lányok szintén kiestek, hiszen ők ne lássanak engem gyengének. Úgyhogy,

[link]

2011. nov. 29. 23:31
 15/22 A kérdező kommentje:

Ide nem írom ki. Nincs sok, csak azokat jelöltem be akikkel már beszéltem. 100 alatt. :)

Robikalács, ha gondolod írj privit.

2011. nov. 29. 23:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is írhatok? Akkor megadod a face-d?
2011. nov. 29. 23:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Írtam privit.
2011. nov. 29. 23:59
 18/22 A kérdező kommentje:
23:42 Írj, azt is, hogy honnan írsz.
2011. nov. 30. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
nem! azért hogy megvígasztaljam aztán pattintson? volt már hasonlóban részem, nem kérek belőle!
2011. nov. 30. 08:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Rühellem a fa@szbúkot, és nem is olvasom, de ha a csaj jól nézne ki és én egyedül lennék akkor bármikor!

:)

Szóval te lennél az a nő? :)

2011. nov. 30. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!