Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknál miért a meleg kinézet manaspság a menő?
nekem világ életemben a vikingharcosnomádfélállat típus jött be
de ha azt mondjátok, hogy csak a szabályt erősítő kivétel vagyok, azt is elfogadom.
26L
A pasik b*zik, akiket az anális kefélés érdekel, nem tudják tisztán meginni a sört, szärul fociznak, kecsesen mozognak, mint a 200 évvel ezelőtti úrnők és a szaguk olyan, hogy majdnem feláll tőlük a fäszom és bizseregnek a golyóim.
A csajok meg ostoba, pénzéhes lotyók, akik szépnek hiszik magukat, holott a fejük az 50 tonna sminktől olyan, mint a II. világháború. Olyan vékonyak, hogy dugás közben úgy néz ki az ember velük, mintha az asztalt vagy a széket tologatná a farkával. Nyilvánvalóan nekik azért jönnek be az ilyen melegek, mert nagy valószínűséggel sok pénzük van, mint hetero fajtársaiknak.
én nem tudok focizni, és úgy ahogy van utálom a focit. csőfarmerbe szoktam járni, és vasalom a hajam. de mégsem érzem magam melegnek. rock zenét hallgatok, néha a haverokkal megiszok egy sört, és szoktam sportolni (úszni).
melegség nem az öltözködéstől függ...
Utálod a focit vagyis meleg vagy.
Csőfarmerben szoktál járni vagyis nemcsak röhejes vagy, hanem meleg is.
Vasalod a hajad vagyis homár vagy.
Rock zenét hallgatsz. Na, és? Én meg metalt. Attól, hogy rockot hallgatsz, attól lehetsz búza.
Néha a haverokkal megiszol egy sört. Citromosat, mi? Ha meg nem citromos, akkor hogy hogy csak egyet? Semmi feles. Akkor meleg vagy.
Szoktál úszni. Biztos akkor, amikor a tóba vagy kútba dobnak, mi? Biztos azért dobnak a vízbe, mert nem szeretik a melegeket arrafelé.
"Attól, hogy rockot hallgatsz, attól lehetsz búza. " :'D
ezzel mondtad ki az igazságot ember:D épp ezt magyarázom. attól h szereted a focit lehetsz búza. attól h a sör mellé megiszol egy pálinkát lehetsz búza. nem ettől függ, de ilyen felesleges dolgon nem vitázok senkivel.akik ismernek, azok tudják h hetero vagyok, aki meg nem ismer annak a véleménye nem számít (qvázi engem nem érdekel).
ui.: úszás alatt a verseny úszást értettem. elég jó kitartó erő kell hozzá, és még egészséges is. biztos a napi sör/pálinka bevitel is az!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!