Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajoknál miért a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknál miért a meleg kinézet manaspság a menő?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 15:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

A pasiknak, vagyis nekünk, egyáltalán nem a plázacicák jönnek be. Sőt, én speciel kerülöm ezt a kategóriát, eszem ágában nem lenne egy ilyennél kezdeményezni, vagy bármi. És nem vagyok ezzel egyedül.

Az is igaz, hogy nem az összes lánynak a metroszexuális a zsánere. Az viszont igen, hogy válogatósok vagytok. És hogy ki jön be nektek, azt a franc se tudja, mert nincs benne logika.

2011. nov. 29. 15:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Igazad van,hogy tényleg megülyült a világ.
2011. nov. 29. 15:50
 13/31 A kérdező kommentje:
Igazad van egy csaj legyen természeted és nem kell plázacica legyen.Ennyi
2011. nov. 29. 15:54
 14/31 anonim válasza:
40%
hát sp meg justin szerintem 1átalán nem ugy néz ki mint aki meleg lenne... csak van stilusuk
2011. nov. 29. 15:56
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

a faszt mindenkinek bibör meg sp!

én utálom őket, fúújj!

13/l

2011. nov. 29. 16:05
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
14-es válaszoló. Igaz nem melegek. Csak melegnek néznek ki ami = azzal hogy b*zi hajlamaik vannak amitől melegek. Kielégítő a válaszom?:D
2011. nov. 29. 16:09
 17/31 anonim ***** válasza:
56%

15:56

Hát nálam a stílus máshol kezdődik. :)

Ők tömegcuccok...

27/n

2011. nov. 29. 16:12
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

mindjárt jön a vasalt haj, és a szűk farmer fikázása. mert valaki a bő nadrágtól lesz férfi...:)

SP-t és Justin Biebert én is utálom, vagyis a zenéjüket. mivel nem ismerem őket személyesen, így nincs jogom ítélkezni felettük. Mindegy is, nem ez a lényeg. De egy kicsit többet is írhatnál, hogy pontosan mit értesz a "meleg kinézet" alatt...

2011. nov. 29. 16:25
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

Leírtad! Mi számít melegnek? vasalt haj, és a szűk farmer illetve egyéb kiegészítők pl rózsaszín karkötő, meg iylenek. Most komolyan szűk farmer? Férfinak? Nőnél izgató de férfinál b*ziis nem kérdés. Vasalt haj meg mi a francnak? fél órát szarakszik a hajával pedig férfi. Nőnél oké! Férfinál b*zis. Ezek mind meleg kinézetre utalnak...

20/F

2011. nov. 29. 17:27
 20/31 A kérdező kommentje:
Utolsó pont ara gondoltam,igen ők nem melegek csak b*zisnak néznek ki szerintem.B*zi kinézetet nem tudtam irni csak meleget.
2011. nov. 29. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!