Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Ismerkedtek idősebb fiúkkal, ha igen mennyi idősekkel maximum?
08:51 A te kérdésed volt , ami miatt mi összejöttünk a barátnömmel , de irtam is rá, a sokadik válaszban :)
Mi sem bánjuk, jobban összeillünk mint gondoltuk volna
Nekem maximum 18 éves lehetne. Persze a személyiségétől függ. A legjobb szerintem a nálam 1,2 évvel idősebb fiú. (16-17)
15/l
Nos én egy 17 éves lány vagyok és nálam ez nem így megy, h minél idősebb annál jobb. Bár igaz, nem igazán jó (nálam) ha fiatalabb a fiú, de maximum 28 év. Nem nem ciki a korkülönbség, sőt én szeretnék is, ha a fiú lenne minimum 2 évvel idősebb, annyi kell!
17/L
Én úgy vagyok vele, hogy merjen odajönni és ismerkedni. Komolyan, az hiányzik a mostani fiúkból, hogy merjenek megszólítani egy leányt. Persze, idősebb pasik udvariasak, kedvesek, lehet velük beszélgetni és jó a humoruk, tapasztaltak, és érett a felfogásuk, ami nagyon vonzó :) :$ De azért szerintem van egy bizonyos keret, én például olyan 28 éves a maximum és le kell vennie a lábamról, akarjon velem beszélgetni és velem lenni (minden értelemben) és tudjon udvarolni. :))
Szóval nálam nem alakulhat ki eleve vonzalom sem, ha nincs meg az a kifejezetten férfias magabiztosság és tartás, ami lássuk be idősebb pasiknál van jelen főként (természetesen tisztelet a kivételnek) épp ezért a kérdésre válaszolva, igen ismerkednék, na ná, ha kiérdemli :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!