Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy amikor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy amikor az elektromos fogkefével izgattam a csiklómat remegett a lábam meg másodpercenként maguktól megfeszültek az izmaim? Kicsit megijedtem.

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

ma 18:58 vagyok.

Nekem úgyse hinnéd el, akkor tessék:

Ahhoz, hogy orgazmust érj el, nem feltétlenül kell izgatni a nemiszervet. Gyönyörérzetet ugyanis okozhat a mellek masszírozása, a csókolózás, a mellbimbók szívogatása, vagy a végbélnyílás izgatása. A gyönyörérzetet az is fokozhatja, ha egyszerre izgatod a tested két különböző pontját. Masszírozd egyszerre a csiklódat és a G-pontodat, vagy a melledet és az A-pontodat. Ennek lényege, hogy egyidejűleg több idegvégződést stimulálj, így a gyönyörérzet nagyobb területen jelentkezik.

Forrás:

[link]

Na ennyit a nagy ellenkezésedről, attól hogy neked nem sikerült másnak attól még lehet orgazmusa.

2011. nov. 28. 19:09
 12/46 anonim ***** válasza:
53%

Miért ne?:D

Már válaszoltam a kérdésre!

Azonnal tapasztaltad ezt a rángatózó érzést?Mert ha igen,akkor túl erős volt a fogkeféd a puncidnak-hogy lefordítsam a nyelvedre,tehát nem kellemes volt,hanem inkább kellemetlen-ez nagyon de nagyon távol áll az orgazmustól!Attól,hogy rángatózott a lábad,még nem volt orgazmusod.Ez olyan,mint amikor egy srácnak merevedése van,majd vizes kézzel rámarkolsz az egyik kezeddel a farka tövére,a másik kezeddel pedig elkezded rángatni a makkját,ugyanígy fog rángatózni a szerencsétlen lába,mert az inger túl "erős".

2011. nov. 28. 19:10
 13/46 A kérdező kommentje:
Akkor vennem kéne egy vibrátort? Mert a kezemtől nem tudok lélvezni...:(
2011. nov. 28. 19:13
 14/46 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:09

Igen Mester,értem..,de akárhogy kerestem,nem találtam a fogkefe szót az idézett szövegben.Nekem több orgazmusom volt,mint neked,ebben 1000 százalék biztos vagyok,ugyanis fiú vagyok.Ha nem hiszel nekem,akkor járj utána-de inkább tapasztalati úton..

2011. nov. 28. 19:13
 15/46 anonim ***** válasza:
58%

"Akkor vennem kéne egy vibrátort?"

Micsoda ötlet!!!?

Naná,bár végigmehetsz akár az összes háztartási eszközön,de hidd el nekem,a legjobb olyan dolgot használni a célra,amit arra is terveztek!Vegyél magadnak vibrit,áldani fogod a nevemet!(De ne a vibrátorral moss fogat!!!!)

2011. nov. 28. 19:15
 16/46 A kérdező kommentje:
De nem adják ki 18 év alatt :( És kb. a vibrátorokból mekkora az ideális méret és kb. mennyibe kerül?
2011. nov. 28. 19:17
 17/46 anonim ***** válasza:
51%

Mi baj a fogkefével? le ehet venni a fejét és ott az a kis fej ami vibrál. Nem a kefével csinálja nyilván... Az a kis pecek meg senki szájában nem lesz. És 18 év alatt senki ne vibrátoroskodjon... Én díjazom a találékonyságod, ha csaj lennék én is tuti ezt csinálnám :D

17/F

2011. nov. 28. 19:21
 18/46 anonim ***** válasza:
Nem adják ki,nem adják ki...Szeszes italt sem adnak ki,mégis minden tizenéves részegen(ha akar) fekszik az árokban..Van 18 éves barátnőd,vagy afelett?Megkéred,bemegy,megveszi.Vagy megrendeled,vagy had ne soroljam.Nem tudom,hány éves vagy,de tuti,hogy még szűz vagy..Szerintem ne egy vibrátorral szakítsd el a szűzhártyádat-ezt gondolom te is így gondolod.De még így is rengeteg helyen tudod izgatni a puncidat,csiklóorgazmusod simán lehet,tehát a vibrátor mérete ez esetben mindegy.De már annyiféle vibrátor van,vegyél lepkét,vagy dongót vagy miatökömet,van távirányítós is,beteszed a bugyidba,nyomsz egy gombot és szétrezgeti a csiklódat,na az élvezetes lehet..!
2011. nov. 28. 19:23
 19/46 anonim ***** válasza:
57%

"le ehet venni a fejét és ott az a kis fej ami vibrál."

Pontosan tudod,hogy azzal semmit nem lehet kezdeni.

2011. nov. 28. 19:24
 20/46 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok,de nincs már meg a szűzhártyám :D Na,de nekem akkor valami olyan tárgy vagy eszköz kéne,amivel csiklói orgazmust tudnék elérni! Ezért próbálkoztam fogkefével...
2011. nov. 28. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!