Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy amikor az elektromos fogkefével izgattam a csiklómat remegett a lábam meg másodpercenként maguktól megfeszültek az izmaim? Kicsit megijedtem.
ma 18:58 vagyok.
Nekem úgyse hinnéd el, akkor tessék:
Ahhoz, hogy orgazmust érj el, nem feltétlenül kell izgatni a nemiszervet. Gyönyörérzetet ugyanis okozhat a mellek masszírozása, a csókolózás, a mellbimbók szívogatása, vagy a végbélnyílás izgatása. A gyönyörérzetet az is fokozhatja, ha egyszerre izgatod a tested két különböző pontját. Masszírozd egyszerre a csiklódat és a G-pontodat, vagy a melledet és az A-pontodat. Ennek lényege, hogy egyidejűleg több idegvégződést stimulálj, így a gyönyörérzet nagyobb területen jelentkezik.
Forrás:
Na ennyit a nagy ellenkezésedről, attól hogy neked nem sikerült másnak attól még lehet orgazmusa.
Miért ne?:D
Már válaszoltam a kérdésre!
Azonnal tapasztaltad ezt a rángatózó érzést?Mert ha igen,akkor túl erős volt a fogkeféd a puncidnak-hogy lefordítsam a nyelvedre,tehát nem kellemes volt,hanem inkább kellemetlen-ez nagyon de nagyon távol áll az orgazmustól!Attól,hogy rángatózott a lábad,még nem volt orgazmusod.Ez olyan,mint amikor egy srácnak merevedése van,majd vizes kézzel rámarkolsz az egyik kezeddel a farka tövére,a másik kezeddel pedig elkezded rángatni a makkját,ugyanígy fog rángatózni a szerencsétlen lába,mert az inger túl "erős".
ma 19:09
Igen Mester,értem..,de akárhogy kerestem,nem találtam a fogkefe szót az idézett szövegben.Nekem több orgazmusom volt,mint neked,ebben 1000 százalék biztos vagyok,ugyanis fiú vagyok.Ha nem hiszel nekem,akkor járj utána-de inkább tapasztalati úton..
"Akkor vennem kéne egy vibrátort?"
Micsoda ötlet!!!?
Naná,bár végigmehetsz akár az összes háztartási eszközön,de hidd el nekem,a legjobb olyan dolgot használni a célra,amit arra is terveztek!Vegyél magadnak vibrit,áldani fogod a nevemet!(De ne a vibrátorral moss fogat!!!!)
Mi baj a fogkefével? le ehet venni a fejét és ott az a kis fej ami vibrál. Nem a kefével csinálja nyilván... Az a kis pecek meg senki szájában nem lesz. És 18 év alatt senki ne vibrátoroskodjon... Én díjazom a találékonyságod, ha csaj lennék én is tuti ezt csinálnám :D
17/F
"le ehet venni a fejét és ott az a kis fej ami vibrál."
Pontosan tudod,hogy azzal semmit nem lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!