A Turbo 3000 infrasütőt (olyan mint a Flavorwave) most próbáljuk először: Folyamatosan (olyan 10 másodpercenként) ki és bekapcsol a hőfokszabályozó lámpája, és vele együtt az infralámpa is. Ez normális? Nem egyenletesen kellene világítania?
Nekem pont olyan asztali légkeveréses sütőedényem volt 15 évig, mint amilyet most Flavorwave néven árulnak...
Szuperjó volt, de semmi nem tart örökké, 2 éve befuccsolt. :-[
Na, szóval ez folyamatosan ment, nem kapcsolgatott ki-be!
(Ment benne egy erős ventilátor és a melegítőszál)
Ezt a Turbo 3000-et nem ismerem, talán a Használatiját nézzétek át, vagy kérdezzétek meg ott, ahol vettétek : ennek így kell működnie?
Igen... Ez a Turbo 3000 ugyanúgy néz ki, mint ami nekem volt, csak a kapcsolói kicsit mások...
De minden más paramétere ugyanaz!
Szerintem ennek sem kellene ki-be kapcsolgatnia!
Folyamatosan kellene mennie!!! :-[
(Vagy a kapcsolója hibás, vagy a termosztátja.)
Ha új, akkor még visszacserélhetitek!
Feltételezem a termosztát szabályozza az állandó hömérsékletet ez lehet az oka.
Próbáld felhívnia teleshop ügyfélszolgálatot (666-3029)nem kell tudniuk,hogy ez nem az.
Ha van a géphez szervíz szám az lenne az igazi.
egyébként találtam használattal, receptekkel foglalkozó oldalakat:
AZ első szinte naponta frissülő forum személyes tapasztalatokkal.
A második német nyelvű, de ha GOOGLE toolbart használsz akkor van fordítási funkció.Persze nem Grécsi szintű :o))
tengi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!