Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet -e úgy esélyem egy pasinál, hogy már párszor szórakozásból tökönrúgtam?
Figyelt kérdés
Tett már fel ő is kérdést ide és ott láttam hogy ez neki rosszul esik, de én meg viccnek szántam és nem tudtam eddig hogy neki ez ennyire rosszul esik.
Azóta már bocsánatot kértem tőle. Szerintetek lehet még esélyem nála?
2011. nov. 28. 16:54
11/47 anonim válasza:
Aki azt élvezi, hogy másnak fájdalmat okoz az a szememben nem ember.
12/47 MariskaHargitai válasza:
18 éves korod ellenére nem vagy túl okos...
13/47 A kérdező kommentje:
Jólvan na, kicsit megkínoztam :D , de mostmár szeretnék összejönni vele.
2011. nov. 28. 17:25
14/47 anonim válasza:
Te olyan mélységekben vagy üres, önző, egoista, hogy az vetekedik a Marianna árokkal.
15/47 anonim válasza:
Mondcsak te i.diota , élveznéd ha téged rúgdosna pun**n egy srác ? ugye nem tetszene ha hetente odavágna egyet pöcködbe , föleg h 18 éves vagy sztem nagyon alaposan próbáld szegényt kiengesztelni és reménykedj h nem okoztál neki vmi maradandó károsodást odalent.
Am a kérdésedre válaszolva , én tuti h nem jönnék össze olyannal aki rendszeresen megkínzott !
16/47 anonim válasza:
Húúú kedves kérdező, sokat kell majd engesztelés képpen szopnod XD......
17/47 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megbocsájt, olyan aranyosan néztem rá, lehet megenyhült :D
Remélem sikerül.
2011. nov. 28. 19:34
18/47 anonim válasza:
Akkor egy gyors pipát rendezhetnél neki kárenyhítésnek. Én elvárnám a helyében.
19/47 anonim válasza:
Ő meg majd viszonzásul kinyal, és közben csak úgy szórakozásból teljes erővel ráharap a csiklódra :P
20/47 anonim válasza:
hat nagyon szemet huzas volt amit tettel, valakit szorakozasbol tökön rugni??? van eszed? es ha ö szorakozasbol lerugja a vesedet akkor meg lehet nala eselyed? -.- "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!