Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van valakinek kedve levelezni?
Figyelt kérdés
14-15 éves lányok. van valakinek kedve levelezni?
15/f
2011. nov. 27. 21:36
23/28 anonim válasza:
nem rosszindulatból, de tényleg van abban valami, hogy ha ismerkedni akarsz, nema legjobb helyen jársz.:) Bár egy próbát megérhet ^^ én szurkolok.:)
L/15
24/28 anonim válasza:
"Istenem, képzeld, lányok nem csak a monitor előtt vannak..."
":OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Úristen, hogymondod!!?? Ne kamuzz bazeg!!"
"De, mnej csak ki az utcára, láthatsz többet is ^^"
"Ez igaz, de ocsmányronda pofim van, és ezért csak gépen keresztül megy.."
"Én kérek elnézést, bocsi"
"ÓÓ, sebaj, tévedni emberi dolog ^^ Amúgy farmvillemet nem húznád kicsit?"
"Bocs, nekem életem van :/"
"Hol vetted?"
"Lottón nyertem"
"Azvalami Facebook app? Dobhatnál felkérést..."
"Menthetetlen vagy."
Minek írjak rád? A fejembe már megdumáltuk :DDD
26/28 A kérdező kommentje:
hát akkor ezt megbeszéltük. ;)
2012. febr. 28. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!