Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek hüvely gombája van, akkor milyen gyakran és milyen erősen viszet a hüvelye?
Figyelt kérdés
szintelen szagtalan bő folyásom van és néha néha de így kéthetente hetente egyszer olyan mintha viszketne de nem igazán, nem erősen és maximum fél percig érzek ilyesmit :/ ez mi lehet szerintetek??2011. nov. 21. 17:37
2/9 anonim válasza:
Kedves Páciens!
Meglátásom szerint, Önnek sűrűbben kellene a meleg vizet illetve a szappant (tusfürdőt) használnia.
Üdvözlettel: Dr. 5GB tárhely
3/9 A kérdező kommentje:
egy ápolt igényes 18 éves lány vagyok ;)
2011. nov. 21. 17:43
4/9 anonim válasza:
Nekem is bő folyásom van, de fehér színű. Baró jó, amikor kifolyik...(spriccol)
5/9 anonim válasza:
akkor valszeg nem az .... de komolyan hogy lehet ilyen gyökér kérdéseket feltenni? HONNAN A ....-ból tudjuk hogy mid van? attól még hogy leirod hogy viszketsz... hát komolyan ... de már mondtam bolha... vegyél bolha nyakörvet
6/9 anonim válasza:
ezt a gondot csak egy férfi oldhassa meg bő nyállal odalenn
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni rá tesztet, ha nem szeretnél nőgyógyászhoz menni. Vagy vannak weboldalak ahol orvosok válaszolnak, ink ott kérdezz.
8/9 anonim válasza:
A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik
ha nem tudod akkor nem kell írni. Képzeld a nők tudnak erre válaszolni...:O igyahhhh gondolom ezt nem is sejtetted...-.-""
9/9 anonim válasza:
Szia, először is ne aggodj. Ha gombád van akkor sincs semmi baj. A nők legnagyobb százaléka tapasztal ilyet. Valakinek viszont nincs folyása. ez változó. A baj akkor van ha Büdös. Ha túros folyásod van akkor valszeg gomba. DE van hogy a gombának NINCS tünete. sztem menj el nyugodtan nőgyogyászhoz. Nekem volt gombám. Nagyon nagyon sokáig, de van rá megoldás. GYVENAC injekcio. Hatásos Nagyon. sok sikert;) Jaj és a gyakoriság mindegy, ahogy a viszketés erösságe is! Nekem pl csak akkor viszketett, amikor már nagyon durván volt folyásom és a szex is fájt! De az is lehet, hogy más oka van a viszketésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!