Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért itt szidjátok a nőket, ahelyett, hogy ismerkednétek?
Hát kérdező eddig semmit se gondoltam rólad. De ezután a urvás után, aztán nagyon okos lettél. Előszór is pénzbe kerül, mondjuk ha nálad fán terem dobjál már meg valamennyivel, majd adok címet hova dobjad, és megígérem prostira is költök belőle.
Másodszor meg szerinted egy prosti felér egy normális lánnyal.? Jó szemlélet.. És szerintem még a szexuális frusztrációt se vezeti le, mert nincs meg az a közelség, stb. ezzel az erővel gumi nő is lehetne és még fizetni se kell. Annyit ér mintha kivernéd. Közelébe se ér.
Megy egyébként is nem mind1? Akkor menj el pasizni ahelyett, hogy itt vagy, hátha nem leszel utána frusztrált. Még az is lehet, hogy nem is komoly a kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ezt aznap írtam amikor ezt írtad, ennek ellenére senkinek nem eset le hasonlóság, csak szórakozásból.
Egyébként így van. A kezem még mindig 1000 x jobb, mint egy szutyvadék prosti.
De mint mondtam, nem ez az, ami hiánycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!