Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért itt szidjátok a nőket, ahelyett, hogy
ismerkednétek?
2011. nov. 27. 16:14
Mert hiába ismerkedünk, csúnya srácok egyetlen lánynak se kellenek.
2011. nov. 27. 16:19
ugyanmár...csak ma a vonatból láttam legalább 5 rohadt csúnya gyereket egész jó csajokkal. Úgyhogy inkább a duma számít, nem a kinézet szerintem.
2011. nov. 27. 16:21
14/34 A kérdező kommentje:
Na tessék, már kezdi...te, amikor mész az utcán, csak olyat látsz, hogy gyönyörű pasik mászkálnak a csajokkal?Mert én nem.
Ha nem is csak gyönyörűek, de csúnyák biztosan nem.
2011. nov. 27. 16:22
16/34 A kérdező kommentje:
Nekem volt sok csúnya pasim.Szerintem fontosabb, h legyen ápolt, lehessen jókat beszélgetni meg nevetni vele.Ha belőled ezek hiányoznak, nem csoda, h nincs bnőd.
Ezek megvannak bennem, nem is ezek miatt utasít el mindenki, hanem a külsőm miatt. Érdekes, h eddig csak a gyikon hallottam olyanról, h csúnya srácnak bnője lett volna.
2011. nov. 27. 16:25
Ma olyat láttam, hogy a gyerek kb 150 centi magas volt (max 160) és vasággyal együtt kb 40 kiló. SP ruha volt rajta, meg Fluor sapka plussz ratyi vasalt haj. És olyan jó csaja volt, hogy beszarnál, ha meglátnád. Majdnem lementem a vonatról és felrúgtam
2011. nov. 27. 16:26
azért "szidom" a nőket mert 1-2 kivételtől eltekintve kizárólag rossz tapasztalataim vannak. remélem tényleg igazad van és én tévedek, de annyi semmirekellő öntelt, beképzelt, lusta, pénzhajhász lányt látok, sajnos ismerek is, hogy személy szerint nekem nincs kedvem ismerkedni! inkább megválaszolok még egy-két ilyen kérdést és megyek vissza tanulni, majd csinálom tovább a dolgom. amúgy meg nyilván x "ismerősömtől" aki fűvel-fával csalja a barátját nem kérdezem meg, hogy "mondd már te miért vagy ri*banc?" itt szabadon leírhatom a véleményem.
tisztelettudóan viselkedem a nőkkel, csak tartom a 2 méter távolságot, biztos ami biztos. innen is látok belőlük eleget... majd ha ez ad dolog lesz a lista végén akkor nekiállok és keresek egy normális lányt. későbbre hagyom mert tudom hogy oltári nagy meló lesz!
2011. nov. 27. 16:50
Könnyű úgy ugatni, hogy mindig lesz legalább öt szerencsétlen, aki meg akar dugni, de fordítva már nem így van. Ráadásul csak ültök a s.ggeteken és várjátok a tökéletes álompasit és mindenkit tahó módjára utasítotok vissza. Bezzeg, ha ezer évente egyszer kezdeményeztek, automatikusan elvárjátok, hogy mindenki essen hasra és nem fogadjátok el a visszautasítást és vérig vagytok sértve. Nem tudom mit éreznél, ha folyamatosan visszautasítanának. Ti pedig mikor értitek már meg, hogy nem vagytok felsőbbrendűek, csak mert nagyobb a melletek? Egyébként sem értem, hogy miért fáj neked az, hogy egyesek itt szenvednek? Foglalkozzál a saját kapcsolatoddal. Ja, hogy nem kellesz senkinek? Nem kell hisztiző, jajveszékelő pasi, hogy be ne szarjak. Ti magatok sem tudjátok, hogy mi kell nektek, de tőlünk várjátok el, hogy kitaláljuk.
2011. nov. 27. 17:54
Kapcsolódó kérdések: