Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szépek és egyben értelmesek, kedvesek, hűségesek is, ti miért szerettek bújócskázni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 14:20
12/28 A kérdező kommentje:
ma 14:42
nem vagyok az :)
épp ezért nem érem be a dagadt lányokkal
2011. nov. 27. 14:44
13/28 anonim válasza:
Keresd őket komoly helyeken.Pl: sok kedves,önzetlen fiatal csinos nővérke van.PL: a szülészeti osztályon;)
14/28 A kérdező kommentje:
ma 14:44
:DDD
2011. nov. 27. 14:44
15/28 anonim válasza:
Nézni kéne... csak az ilyen lányokat félnek megközelíteni a férfiak..sajnos.
16/28 anonim válasza:
Hűű most olvasom ezt a "nm érem be dagadtokkal" válaszodat.. Én a helyedben nm csodálkoznék h nincs bnőd ;) Az értelmes lányoknak meg sem fordul a fejükben h egy ilyen külsőségekre menő *** férfiakkal leálljanak.
17/28 A kérdező kommentje:
ma 16:54
nem a külsőségekre megyek csak!
de ha nem tudok vonzódni egy erősen!! túlsúlyos lányhoz, egy kicsit lehet duci azzal nincs bajom
már így is leadtam az igényeimet külső alapján, de még a duci lányok is inkább a külsőségekre mennek, de mindegy
meg szerintem a lányok sem jobban a fiúknál, ők is nagyon fontosnak tartják a külsőt máskülönben nem lenne annyi magányos fiú ismerősöm,mígy lányismerősömet, aki akarna párt és egyedülálló egy kezemen megtudnám számolni
2011. nov. 27. 17:00
18/28 anonim válasza:
Nem az a baj h igényeid vannak,de az ilyen kijelentéseket inkább tartsd magadban,mert visszataszító.
19/28 A kérdező kommentje:
ma 17:40
az a baj, hogy velem is ilyen elutasítóak a lányok az alacsonyságom miatt
2011. nov. 27. 18:33
20/28 anonim válasza:
Mennyire vagy alacsony és hány éves vagy és melyik megyében laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!