Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmről vagy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmről vagy nem is tudom minek nevezzem, nem rég derült ki, hogy hermafrodita. MIt tanácsoltok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az első együttlétünkkor derült ki igazából. MIkor lehúztam a bugyiját, majdnem a szememet verte ki, aminek ott se kellett volna lennie. Mondta előtte, hogy lesz egy meglepetése számomra, de ilyenre álmaimban sem gondoltam sose. Én ott helyben sokkot kaptam. Szeretem őt, de ez mégis taszít engem.
2009. máj. 12. 23:58
1 2
 11/19 anonim válasza:
90%
szerintem 1 fütykös az aszony bugyijába 1 heteronak nem alegszebb elképzelés...:S
2009. máj. 13. 08:46
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

FAKE.

Aki tényleg hermafrodita, sosem mondaná hogy van egy meglepetésem :DDDDDDDDDDDDD

a másik, meg hogy nekik igen, mindkét nemi szervük megvan, de az egyik fejletlen, szóval nem verte volna ki a szemedet semmiféle kuki :DDD

nézz utána a dolgoknak, utána tegyél fel ilyen idióta kérdéseket :DD

2009. máj. 13. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"És van a transzvesztita, ami valójában egy férfi, operációkkal úgy néz ki mint egy nő, kivéve persze a lényeget, és a mell szilikon (kereshetsz heget a melle körül). "

Transzvesztita: férfi, aki női ruhákat visel

Ez amit te írtál, a Transzszexuális.

2009. máj. 13. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászóló teljesen igazad van, nagyon sokan keverik a kettőt.

A hermafrodita, női és férfi nemi szervvel született és az egyik nincs kifejlődve.

A transzvesztita férfi, aki éjszakánként női ruhába bújik és nőként viselkedik.

A transzexuális pedig fiúként születik, de a tudata lányt és ezért lány is akar lenni, ezért esik át műtéteken, hormonkezeléseken.

Szerintem inkább a barátnőd az utóbbi, csak gondolom, még nem fejezték be rajta a nem átalakító műtéteket. Ez már a te döntésed, hogy eltudod-e így fogadni, és együtt tudsz-e vele így lenni. Igazából a "lány"tól nem volt fair, hogy nem tudatta veled a legelején, hogy ő mi is/ ki is valójában. Ez már nagyon is szakító ok. Azt gondolom együtt lehet vele élni, ha nagyon szereted, én durvábbnak tartom, hogy hazudott neked, vagyis inkább elhallgatta az igazat.

2009. máj. 13. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor ha kiderül, hogy tényleg hermafrodita, akkor legyél a menedzsere és ajánld be Kovihoz, akkora összegeket kaszálhatnátok, hogy ihaj!

Egyébként meg ha Neked nem jön be a fütyis lány, akkor szakíts vele.

2009. máj. 13. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám az biztos, illett volna előre szólni, még ha szégyelli is.
2009. máj. 13. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
uhh
2009. máj. 13. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát..egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy ez nem "meglepetés"..ezt azért tisztázni kellett volna, és tényleg nem fair, hogy ezt nem meg!Ha valaki annyira fontos a párjának, akkor az ilyet elmondja,mielőtt történne bármi is...Ez tényleg ok a szakításra, de rajtad múlik!
2009. máj. 23. 16:15
 19/19 anonim ***** válasza:
műtessétek le, vagy ha nemtudjátok, és zavar, akkor inkább ne folytassátok. semmi értelme annak hogy mindekettőtök kellemetlenül érezze magát. a barátnőd szüleinek ha jelent valamit a lányuk élete akkor már lekellett volna operáltatni neki, én tuti ezt tettem volna, minden pénzemet eltettem volna érte,hogy ne legyen rossz élete, de látom itt sajnos nem így van...de ha te szereted,és nem akarod elhagyni, akkor feltétlen segíts neki,és műtessétek le
2010. jan. 5. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!