Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmről vagy nem is tudom minek nevezzem, nem rég derült ki, hogy hermafrodita. MIt tanácsoltok, mit csináljak?
Ez azért attol is függ. A hermafrodita egy beteg állapot, amire nem mondaná egy érintett hogy "meglepetés". Az ilyeneknél általában férfi és női nemi szerv is van, akár torz állapotban, de felismerhető.
És van a transzvesztita, ami valójában egy férfi, operációkkal úgy néz ki mint egy nő, kivéve persze a lényeget, és a mell szilikon (kereshetsz heget a melle körül).
Szóval jó volna tisztázni hogy melyik is mert NAGYON NAGYON nem mindegy. Konzervatív vagyok, egy hermafroditával még meg tudnék barátkozni, talán. Transzvesztitával SOHA.
Meglepetésnek elég durva volt.
Szerintem szakítanék vele.
A hermafroditának nem "keverednek" a szervei - hanem valamennyire mindkettő megvan. Sok mindentől függ.
De ha a fütykös normál nagyságú az NEM hermafrodita!!!
Általában 3-4 cm-es kis jószágokkal büszkélkedhetnek...
A traszverziták hormonokkal meg tudják növelni a mellüket elég szép nagyságra is - úgyhogy ez ne tévesszen meg.
Amúgy meg egy DNS vizsgálat csekély 150e ft-ért mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!