Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért gondoljátok, hogy minden lány egyforma?
14:18, te ismered a világon az össze csúnya férfit (amúgy meg a csúnya és a szép is viszonylag relatív), hogy ilyen jól tudod, hogy nincs barátnőjük. Kapásból tudok 2 számomra nem szép fiúról, akik közül ez egyiknek barátnője a másiknak felesége van már több éve.
Olyan felszínesek vagytok itt sokan (kinek nem inge...). Nem lehet azt mondani, hogy mindenki ilyen, meg mindenki olyan, mert nem ismertek mindenkit a világon, de meg Mo-n sem. Legfeljebb azt, hogy eddig főleg ilyen emberekkel találkoztatok. És igaza van egy korábbi válaszolónak, hogy ez a legkényelmesebb, elítélni mindenkit, mert így rögtön elhárítjátok a felelősséget, hogy miért nincs párotok. Godnoljátok, hogy van olyan értelmes nő, aki szóba állna veletek, miután az összes nővel együtt őt is lek*rváztátok? A hozzáállásban van a hiba szerintem.
23/l
1. Akkor azt mondom, h soha nem láttam még csúnya férfit bnővel.
2. Csúnya alatt azt értem, aki nem egyvalaki számára, hanem senki számára nem szép, mert ilyenek is vagyunk jó páran.
3. Ti vagytok felszínesek. Én ugyanúgy adnék esélyt egy csúnya lánynak is, ha próbálkozna nálam, ők nekem viszont nem. Ez sztem kimeríti a felszínesség fogalmát.
4. Soha nem mondtam olyat, h minden nő qrva, attól a választól elhatárolódok :)
azért férfiként egyedül maradni sokkal könnyebb, esélyesebb, mint nőként
a csúnya lányoknak is akad nem csúnya pasi, aki velük akar lenni
a lányok válogatnak, a fiúk meg küzdenek értük, a férfiakból túlkínálat van, nőkből meg hiány, ezért sem egyenlőek az esélyek
16:13, továbbra is azt mondom, hogy nem lehet megállapítani, hogy mit csinál mindenki. Te sem állíthatod biztosan, hogy egy lánynak sem tetszenél. Mindig megvan az esélye, hogy jön valaki, akinek megtetszel. És vannak azért olyan lányok, akik túl tudnak lépni azon, hogy a külsőd mondjuk nem tökéletes. És ne mondd azt, hogy a lányokat nem érdeklik a belső értékek. Mert igenis érdeklik. Legalábbis az értelmesebbjét. (Ismerek ilyeneket.)
23/l
18:48, hány éves vagy, hogy ennyire el vagy keseredve? Sajnálom, hogy eddig nem jött össze. Én eddig általában pozitív példákat láttam magam körül. Lehet - és ne haragudj meg - hogy rossz helyen keresel.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!