Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért gondoljátok, hogy minden lány egyforma?

Figyelt kérdés
Higgyetek a kivételekben, és keresgéljetek! Sőt, lehet hogy nem is kell keresgélnetek, hanem rátok talál, amikor nem is számítatok rá. Mert találhatók rendes lányok, ugyanúgy, ahogy én is megtaláltam a fiúk közt a kivételt, és nagyon boldogok vagyunk.
2011. nov. 27. 12:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, srácok, olyan lehangolóak vagytok. :(

Tudjátok, vagyunk mi, normális lányok bőven, csak senki sem foglalkozik velünk. Hogy miért? Mert általánosíttatok. "Minden nő rib@nc." Adjatok esélyt már esélyt!

16/L

2011. nov. 27. 12:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
12:47 vagyok. Bocsánat, egyel több esély lett. :DD
2011. nov. 27. 12:48
 13/29 anonim ***** válasza:

12:42 Jah minden ember egyforma, igazából az embereket futószalagon gyártják -.-"

Szánalmas egy világképed van....

2011. nov. 27. 12:48
 14/29 anonim ***** válasza:
16 évesen még kislány vagy és nem rib@nc, de eljön még a te időd!
2011. nov. 27. 12:49
 15/29 anonim ***** válasza:

Igen, az nagyjából igaz, hogy az emberek magukat különlegesebbnek, tehetségesebbnek, másnak gondolják, mint amilyenek valójában. Én külföldiektől hallottam, hogy ezek a magyarok mind egyformán gondolkodnak, ugyanolyanok. Ezen akkor meglepődtem és tiltakoztam. De később rájöttem, hogy igazuk van: egyforma szociális háttér, nyelv, műveltség, iskolázottság, anyagi helyzet. Távolról tényleg minden ember elég azonos sémák alapján gondolkodik, épül fel, viselkedik.

Ez nem baj, akihez közel kerülsz, abban felfedezel különlegesnek vélt vonásokat. Amik persze másokban ugyanúgy megvannak, de őket akkor már nem látod, nem érdekelnek.

2011. nov. 27. 12:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Monocsakkal egyetértek!
2011. nov. 27. 12:53
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerűbb ezt hinni, mint gondolkodni és keresgélni, így akinek nem futja többre, azaz egy szánalmas ostoba nyomorék, az mondogatja, hogy "minden nő krva". De nem baj, így úgysem talál magának majd senkit, nem fog szaporodni, mert ki tudja, milyen károkat okozna majd a génállománya és a gyerek"nevelési" módszere.
2011. nov. 27. 12:55
 18/29 anonim ***** válasza:
és boldogan élünk míg meg nem halunk! azért kedves tőled ez a kijelentés, de nem feltétlen értek veled egyet, sajnos...
2011. nov. 27. 13:07
 19/29 anonim ***** válasza:

Tök érdekes, hogy egy halom férfinak van egy jóravaló normális kapcsolata, de itt a GYK tele van szenvedő alakokkal! Így jártatok, ahelyett, hogy panaszkodnátok, kereshetnétek tovább és magatokban is kéne valamit hibát felfedezni, mert ugye kettőn áll a vásár! Könnyű másra hárítani mindent, de legalább így kiválasztódik az a férfi, aki semmire nem jó.

Pont.

5,5 éve kapcsolatban vagyok egy normális, kedves férfival. ;)

2011. nov. 27. 13:08
 20/29 anonim ***** válasza:
12:55 a kijelentésed tök logikus, főleg amikor az alfahím önző iqharcosok vagy a erőszakos pszihopata állatok szaporodnak, mert ők aztán qrva hasznára vannak világnak, csak hát a nőknek ez kell
2011. nov. 27. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!