Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért gondoljátok, hogy minden lány egyforma?
Jajj, srácok, olyan lehangolóak vagytok. :(
Tudjátok, vagyunk mi, normális lányok bőven, csak senki sem foglalkozik velünk. Hogy miért? Mert általánosíttatok. "Minden nő rib@nc." Adjatok esélyt már esélyt!
16/L
12:42 Jah minden ember egyforma, igazából az embereket futószalagon gyártják -.-"
Szánalmas egy világképed van....
Igen, az nagyjából igaz, hogy az emberek magukat különlegesebbnek, tehetségesebbnek, másnak gondolják, mint amilyenek valójában. Én külföldiektől hallottam, hogy ezek a magyarok mind egyformán gondolkodnak, ugyanolyanok. Ezen akkor meglepődtem és tiltakoztam. De később rájöttem, hogy igazuk van: egyforma szociális háttér, nyelv, műveltség, iskolázottság, anyagi helyzet. Távolról tényleg minden ember elég azonos sémák alapján gondolkodik, épül fel, viselkedik.
Ez nem baj, akihez közel kerülsz, abban felfedezel különlegesnek vélt vonásokat. Amik persze másokban ugyanúgy megvannak, de őket akkor már nem látod, nem érdekelnek.
Tök érdekes, hogy egy halom férfinak van egy jóravaló normális kapcsolata, de itt a GYK tele van szenvedő alakokkal! Így jártatok, ahelyett, hogy panaszkodnátok, kereshetnétek tovább és magatokban is kéne valamit hibát felfedezni, mert ugye kettőn áll a vásár! Könnyű másra hárítani mindent, de legalább így kiválasztódik az a férfi, aki semmire nem jó.
Pont.
5,5 éve kapcsolatban vagyok egy normális, kedves férfival. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!