Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
te hány éves vagy?
és most mi lenne a kérdés lényege?
am nekem ugyan így van csak fordítva h van egy srác és én amíg írok 5 sort ő ír rá 2 szót.
tehát nem tom h ennyire keveset beszél vagy én untatom tehát ezzel nem vagy egyedül:S
de most mi lenne a kérdésed?
szerintem beszélj meg a csajjal egy randitott jobban lehet beszélgetni.
egyébként love.hu/myviprandi ezek arra jók h lehet ismerkedni.
MSN és más hasonló online izék nem jók semmire ezen a téren.
Ugyanis hiányzik a kommunikációból a nonverbális elem, ami teljesen döntő jelentőségű. MSN-ezés közben sem te nem tudod érzékelni, hogy tetszel-e neki, sem olyan jelzéseket nem tudsz neki adni, amiből megérti, hogy a szándékod több, mint elütni egy üres órát.
Nem utolósorban egy online "beszélgetés" sohasem olyan élvezetes, mint egy élő. A gépelés és lassabb és kevésbé spontán, mint az élő beszéd, és kevésbé kifejező. Ha ragaszkodsz az online micsodához, akkor azzal csak elzárod magadat az ismerkedés lehetőségétől.
Találkozni kell élőben, és az teljesen megváltoztatja a helyzetet. Ráadásul akkor a viselkedéséből leszűrheted, hogy érdemes-e az ügyet tovább nyomni, vagy keresni kell más nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!