Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büntetik a prostitúciót?
Miről beszéltek? A beszamolok.com az IP-je alapján interware-nél van (OK, már GTS)...
A prostitúció egyébként általános esetben nem büntetendő.
A wiki szerint: "2007 óta lehetséges Magyarországon egyéni vállalkozói engedély kiváltásával legálisan is űzni ezt a foglalkozást, számlát adni a szolgáltatásról és adózni utána."
Jó a kérdés! Elvileg nem lehet direkt hirdetni. Blikkben is társkeresőnek van álcázva a dolog az apróhirdetésekben. A neten meg képpel, sok helyen árral hirdetnek!(korábban a beszámolókon is voltak árak megjelölve)
Én úgy tudom, hogy az egyetlen ami legális az az ha saját ingatlanon belül űzi az ipart. Persze a legtöbbnek nincs is saját lakása.
Ja, a prostitúció elősegítése viszont illegális, afaik.
Tehát az említett oldal tényleg necces lehet emiatt.
Egyébként ha senki nem kényszerít senkit semmire, akkor nincs ezzel baj. Nem kötelező igénybe venni, én sem vettem igénybe soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!