Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek olcsó lotyó, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
"Ő" vizilabdázó. Mostanába lesz az a fontos mérkőzés. Az unokaöcsém is játszott régebben, elvettem az úszó gagyust tőle amelyen a klub szinei és logója van, és méretreszabattam a nénikémmel.Arra gondoltam ha nyernek(nagyon esélyes)a mérkőzés után beálitok az öltözőbe benne.(azelőtt túlsújos voltam, de most tökéletes alakom van).Gondolom ez hatásos lenne,vagy mi?...2011. nov. 26. 15:10
11/15 A kérdező kommentje:
Új fejlemények végre elértem az 52 kilóig!
Mellesleg 17 vagyok...
2011. dec. 31. 12:39
12/15 d.pocok válasza:
Jééézus Úr Isten! 17 évesen ne legyél már ilyen ostoba (bocsánat a kifejezésért), hogy odaadod magad 1 kaland erejéig. Bár a nemrég írtak alapján...remélem már meg sem fordul a fejedben ilyen hülyeség.
Szóval igazuk van a többieknek, ne legyél >olyan< lány...
13/15 anonim válasza:
52 :OO én 15évesen vagyok 63 és örül a pofám :'D elásom magam.
am ne csinálj ilyen marhaságoot :S
14/15 anonim válasza:
most a pasi érdekel vagy hogy tapsoljunk meg azért mert olyan leszel mint egy anorexiás?
15/15 anonim válasza:
Figyelj ha hűséges és kitart melletted a barátod akkor mért is ne :)
Ennyi szerintem simán belefér és még Ő is örülne neki :)
Biztos vagyok benne, hogy a viszonyotok ezután szorosabb lenne :)
Szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!