Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek olcsó lotyó, hogy észrevegyen?
azt hiszem kihagytam a lényeget.
az osztálytársam és ismer, és imádja a személyiségemet(ő mondta)és nem csak egyéjszakás kalandot akarok...
még a nyáron fogytam le a mostani 57 kilómra, csakhogy még senki se láthatta a testem mert a régi mackócuccokat viselem...(ideje már vásárolnnom:P)
Hát aztán ne másnál kössél ki a végén Ha ilyen cuccban beállítasz a szexi testeddel az öltözőbe akkor ott lesz nyálcsorgatás. No itt jön a lényeg a csapat alfahímje lesz a jogosult hogy rádhajtson. Az erősebb kutya b"szik alapon. A falka szabályai. :D
A kiszemelted az alfahím? :)
Látom te már az úly szabájok szerint írsz.
Ő az alfahím, de azért kösz az infót.
:)
Ha csak egyéjszakás kalandot akarsz tőle, csak nyugodtan állíts be úgy. Bár írtad, hogy hosszabb távon terveznél vele, szóval ezt gyorsan felejtsd is el, mert egyszerűen hülyeség. Ha tényleg tetszik a srác, add önmagad, a fiúk sem szeretik azokat, akiket ilyen könnyen meg lehet kapni (legalábbis ezt tapasztaltam).
Hmm.. Tökéletes alakod van? Az szép, hogy magabiztos vagy, de a tökéletesség is relatív. Mellesleg hány centi párosul az 57 kilódhoz? És hány éves vagy, hogy ilyen őrültségek jutnak eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!