Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK! Mik azok a cuccok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! Mik azok a cuccok amik idegesítenek?

Figyelt kérdés
Az után érdeklődnék, melyek azok a női ruhák,cipők egyéb termékek, amelyek bennetek "csak ezt ne!" érzést keltenek? Hogy értsétek miről beszélek pár példát felsorolok pl: ezek a szőrös yeti csizmák, telitalpú cipők stbstb... akár képet is linkelhettek.
2011. nov. 26. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

15:16 vagyok. Igen, igen a tankini az. Szerintem az a legértelmetlenebb ruha. Jó nők hordják a strandokon, akik szexin akarnak kinézni, de ez a tankini mindent elront. Ráadásul le sem tudnak normálisan barnulni. Amúgy Paris Hilton volt az első celeb, aki hordta, emiatt vált népszerűvé. Aki képes ilyet hordani, az vagy hülye, vagy esztétikai zavarokkal kűzd, vagy a divat miatt. Bikini 4 ever.

Idegesítenek továbbá ezek a hatalmas műanyag keretes bóvli kinézetű "napszemcsik", a rikító színú vastagra kent sminkek és ha egy nő szája nem a vörös valamelyik árnyalatára van kirúzsozva. Ocsmány, ha egy nőnek nagy méretű tetkója van, pl a vállon, de vállon alapjáraton nem kéne egy nőnek tetkót horani. A női tetkó legyen kicsi egyszínű fekete, legyen a bokán, hátul a popó fölött vagy a derék fölött. De jobb lenne ha nem is lenne. A köldökpiercing nagyon szexi. Még jó esetleg oldalt az orrcimpa fölött egy apró kis kövecske. Máshol ne legyen.

Szoknyát harisnyával elég sokan hordanak még sajnos :( Nekem nem jönnek be a túl magas szárú csizmák, amik már majdnem térdig érnek. Láttam olyat is, ami a térd fölé ét 4-5 centivel, az pocsék. Láttam olyan tűsarkút szandált, ahol a tűsarok és a cipő eleje között nincs rés, hanem ki van töltve, ergó a tűsarok egybe van a cipő elejével, erről itt egy kép: [link]

2011. nov. 26. 18:41
 12/12 A kérdező kommentje:
nagyon férfias fogalmazás volt az utolsó mondatod :D:D megmosolyogtattál, de értettem mire gondolsz :) az egyszerű letisztult lábfej mutatásra gondolsz :)
2011. nov. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!