Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem egy római...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy római katolikus papba. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Nem szeretném hogy miattam adjon fel mindent, annyira helyes és 15-évvel idősebb nálam. Nem akarok élni a tudattal hogy, soha nem lehet az enyém. Gondolkodtam már, hogy elmondjam neki de hogy, talán komolyan se venne. Lajosmizsén élek, minden vasárnap látom, és féltékeny vagyok mindenkire. Van esélyem titkos kapcsolatra?

16/L

2011. nov. 25. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
csinálj ami jól esik, majd meggyónod, Isten úgyis megbocsájt ;)
2011. nov. 29. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ostoba...

az vonz, hogy valaki 'normális' (mármint a viselkedése: közvetlen, kedves meghallgat stb)

Keress nem papot... uhh....

mi van, most divat lett papba szerelmes lenni????

2011. nov. 29. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, ha helyes, és még így is papnak állt, akkor majd pont miattad adna fel bármit is. Ááá, ne hidd. Tuti nem te vagy az első aki megkörnyékezte/megkörnyékezné. Ha igazán elhivatott, akkor tehetnél bármit, akkor sem kellenél neki. Egyébként meg korodból adódik hogy egy elérhetetlen személy iránt érzel szerelmet, bár ez nem is igazán szerelem, hiszen nem is ismered. A korodbeli lányok ugyanezt érzik énekesek, zenészek, színészek (úgynevezett sztárok) iránt. El fog múlni. Felesleges bármit is tenned. Majd találkozol egy hús-vér, korban és gondolkodásban hozzád illő fiúval. Vagy legalább egy olyannal aki a foglalkozása miatt elérhetetlen számodra:) Csak fellángolás, majd elmúlik. Ábrándozzál ha jól esik, élvezd ki. Megvan a maga varázsa. Ahogy én emlékszem:)
2011. nov. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!