Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves lány vagyok. Még sosem volt komoly kapcsolatom, és k. b. hat éve nem voltam együtt senkivel. A szex, a gyengédség, a randizás nem hiányzik, a környezetem viszont csodálkozva néz rám a fentiek hallatán. Későn érek vagy magánzó leszek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 19:17
11/14 anonim válasza:
jaj aranyoskám! Ne tedd ezt velem, ne juss arra a sorsa mint, engem már a Jóuzsi is itt hagyott,és mán csak a kő meg a macska van velem.. :(
76/l
Babinéni
12/14 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy nem hiányzik a szex, a gyengédség, a randizás. Ha valaki elhív randizni akkor automatikusan nemet mondasz?
Azt elárulod, hogy az a 6 évvel ezelőtti hogy történt? Miért nem fordult komolyabbra a dolog?
13/14 anonim válasza:
szerintem, ha így van, akkor még nem találkoztál azzal, aki kellene.vagy a másik:az ember úgy van biológiailag beálítva, hogy társas lény legyen, és hogy fen tartsa a fajt, szaporodni is akarjon.szóval vagy az előző, vagy alap szinten el vagy fuserálva.a másik, sajnos nem lát senki a jövőbe, bár valaki ezzel van a tvben, de konkrétat ritkán mond.szóval senki se tudhatja, hogy mi lesz, ha mondjuk 30 leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!