Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy fiúnak a homlokpuszi?
Attól függ,ki adja,milyen szituban.29 éves vagyok,a minap egy 43 éves nő akart homlokon csókolni,majdnem megőrültem tőle,bő nyállal csókolt,és utána alig bírtam megszabadítani a szemem és a fejtetőm közötti részt a nyál maradványaitól,még most is érzem(na nem a nyomait már persze,csak pszichésen)...váááá...
Ha ezt megfelelő szituban megfelelő körülmények között egy 20-32-33 éves csaj tette volna,azzal semmi bajom,bár azért megkérdeztem volna tőle akkor is,hogy nem egy arasznyival lejjebb akartál volna menni...?
A homlokpuszi általában gondoskodást jelent!
Annak szoktunk oda puszit adni, akit nagyon szeretünk. Legyen az barátnő vagy fiú barát, vagy a szerelmem. Róluk az ember gondoskodik, ha baj van számíthat rá. Ha a szerelmemnek adok oda puszit akkor mosolyog és örül, mert tudja, hogy számíthat rám, és jó érzés neki az érintésem.
42/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!