Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki (k) mellé ültök (szívesen) tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
pl. csak olyan pasi mellé aki bejön vagy épp nem / átlagos, hasonló korú/idősebb/fiatalabb, stb. (persze ha van ilyen kritérium)2011. nov. 23. 20:41
11/16 anonim válasza:
Olyanok mellé, akiről tudom, hogy csendben, nyugodtan utazik, nem fog megszólítani, valószínűleg rám se néz, szóval az olvasgatókat kedvelem, kor és nem közömbös.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: aki pl. telefonnal üti el az időt, az is idetartozik?
2011. nov. 25. 16:13
13/16 anonim válasza:
egyszemélyes helyre ülök... vagy inkább le se ülök, mert 100%, h mindig jönnek az öregek, akiknek át kell adni a helyet
19/L
14/16 anonim válasza:
mindegy, csak ne legyen irtózatosan büdös.. naponta utazom távolsági és helyi járatos járműveken(40 perc) és valami hihetetlen milyen emberek vannak..+ engem folyton bámul mindenki, nem tudom miért, és inkább nem ülök le, mert az is kellemetlen
15/16 anonim válasza:
Nastic-al értek egyet. Amúgy azt figyeltem meg, hogy a 12-20 évesek általában nem ülnek egymás mellé ha nem ismerik egymást, tolakodásnak veszik. Pláne a lányok, ha fiú ül melléjük.
16/16 anonim válasza:
nastic válasza:
igazad van! :D én hozzátenném, hogy a 3. pont még nem az idős bácsi hanem a hasonló korú fiatal lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!