Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem? Normális vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem? Normális vagyok? Pszichológushoz kéne mennem? XD

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel nagyon jó barátok vagyunk...és ő tetszik nekem és én is neki.Felmerült bennem hogy talán szeretem csak nem ismerem be magamnak... az előző kapcsolataimból kiindulva. azt hiszem már nem tudok szeretni. mert itt van ő. a legjobb pasi akit ismerek. mindig megérti a gondjaimat, tanácsokat ad, ha rosszul fejezem ki magam akkor is ért van hogy be se kell fejeznem. ma 22 percig ölelt mikor elköszönt( minden nap hazakisér ) és ez nem az első alkalom hogy hosszan ölel. tudja hogy nekem jól esik és kijelenti hogy neki is... sokat gondolok rá... és úgy érzem hogy ő is így néz rám. mert volt mikor úgy tűnt hogy utal rá meg a haverjai is mondtak pár dolgot amit ő tagadott. és tudom hogy nem hazudna. lehet hogy félre értették na m1. =/ szóval tetszik, jófej meg minden de nem érzem ugy h szeretem. pedig ha őt nem akkor senkit. nem tudok már szeretni? lehet hülyeség.. de nem megy. és úgy érzem jobb is így... nem akarok szeretni. mi baj van velem? nem akarok boldog lenni és nem akarok szeretni... van hogy tudom hogy oldhatnám meg a dolgokat de nem akarom. mert jó érzem magam így... néha örülök ha szenvedek vagy csak mondjuk beütöm a kezem annyira h vérzik nem érdekel.. élvezem. xD nevetek rajta. most komoylan mi a baj velem? O_o
2011. nov. 23. 18:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
van iskola pszihológus de titokban menjek el vagy mi?
2011. nov. 23. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, azon én is szoktam néha röhögni, hogy beütöm magam, ha agyilag már annyira be vagyok kattanva vmi miatt :D szóval szerintem ez nem oolyan v'észes. Meg úgy az egész sztori nem olyan izé. Lehet h csak átmeneti lelkiválság. De ha meg nem lehet több a rész'éről akkor vajon miért mond ilyeneket, hogy jól esik a 22perces ölelés? Ez furi. Jó, persze, te nyilván jobban tudod, hogy miért nem lesz belőle semmi, de sztem akkor is olyan, mintha szerelmes lenne...
2011. nov. 23. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos hogy menny pszichológushoz, az hogy számolod, hogy hány percig ölel az elég beteges, amúgy a suli pszichológusoknak, általában először e-mail-t, kell írni, hogy tudja kell-e személyes találkozó, vagy elég simán válaszolni az aktuális problémáidra!
2011. nov. 23. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja izé, hát a te dolgod, hogy mész e vagy nem. Senkinek semmi köze hozzá. Azt írtad, h a szüleiddel ilyenekről ugyse nagyon beszélsz. ÉS így legalább egy felnőtt (akinek mellesleg ez a hivatása) tud neked segíteni

5ös

2011. nov. 23. 19:28
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. (: amúgy nem számoltam csak mikor ránéztem az órára eszembe jutott h mikor kezdett el megölelni és meglepődtem h már ennyi...
2011. nov. 23. 19:39
 16/16 IQnindzsa ***** válasza:

Figyelj Csillagom! Én néhányszor már elhittem h szerelmes vagyok de mindig bebizonyosodott valahogy ,hogy nem így van.

A szerelem vágya olyan erős ,hogy az ember gyakran bebeszéli magának. Én most ennyi idősen lettem szerelmes és csak röhögök magamon amikor belegondolok ,hogy miket gondoltam régen. Szóval a lényeg ,hogy ha szerelmes lennél akkor TUDNÁD ,hogy az vagy. Fel sem merülne a kérdés.

Egy kis mazohista hajlam egész biztosan van benned. DE ettől nem kell megijedni. Egyáltalán nem beteges dolog az.

Olyan pedig NINCS ,hogy valaki már nem tud szeretni...

2011. nov. 23. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!