Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes (helyesebb) lépés ilyenkor?
Az exem elkezdett udvarolni nekem. A lényeg, hogy elfelejtette a névnapom és nem köszöntött fel.
Ezek után-meg persze sok más miatt is nem érdemel második esélyt.
Ha hív legközelebb vagy:
-Nem veszem fel neki
-Nem veszem fel, de írok neki egy smst utána, ha nem volt hajlandó felköszönteni most sem kell hívnia.
-Felveszem és elküldöm melegebb éghajlatra.
Szerintetek melyik megoldás legyen?
Oké! Köszönöm. Ez tényleg természetes dolog. Én vagyok a buta liba, mert úgy gondolom, ha valaki IGAZÁN szeretne valamit, az nem ennyire figyelmetlen.
Köszi az eddig válaszokat.
15:13as vagyok.
Ha valaki olyat tesz ami nekem nem jó kerek perec megmondom neki.
Ha számodra fontos a névnap és fáj az hogy elfelejtette közöld vele hogy neked ez rosszul esett,ugy érzed nem figyel rád és ugy gondolod a kapcsolatotoknak nincs esélye.
Mégis milyen megoldás az hogy nem veszed fel?Szerinted magától rájön hol rontotta el?Azért irtam az ovit mert ott szokás ez,megbántanak felhuzom az orrom és hallgatok nagyokat a másik meg legyen gondolatolvasó,ez nem igy müködik.
Mond el neki hogy nem akarsz tőle már semmit,ha rákérdez miért elmondod az indokokat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!