Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a külső számít?
hát én megnézem a kiszemelt srác ruháit is. ez hozzá tartozik, ebből felállíthatok egy amolyan kezdetleges képet róla. megnézheted, hogy ad-e magára stb. ezért is próbálok mindig a legjobb formámban lenni. :) neked is ezt javaslom. :) remélem tudtam segíteni
16/L
Én ruhát fontosnak tartom, mert az alapján egy nagyon kezdetleges képet ki tudok alakítani a "kiszemeltről". És a poén, hogy aki kimondottan merészen öltözködik ( remélem tudjátok itt mire gondolok ), valahogy nekem nem annyira tetszik. Megcsodálom ( oh ye! ) de inkább egy éppen sportruhában, vagy nem ennyire divatosan, merészen öltözködő lányhoz ( ha éppen úgy adja a helyzet minden téren ) szívesebben megyek oda. Az ápoltság alap.
(:
Sárky
Nekem sportos ruhában pont hogy jobban tetszik egy csaj, mint "sima" ruhában. És szerintem vagyunk még ezzel így páran. :)
17/F
nekem volt olyan h reggel melegitő naci,ilyen ithoni póló és azon egy melegitő felső a hajam csak össz voltfogva azon imádkoztam h meg ne láson vmi ismi mert csak a boltba mentem le erre egy nagyon cuki srác rámköszön h hellóka:D:) meg mosoly meg stb.
ennyi volt csak de ez a válasz nem a ruha számít!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!