Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki csak 25-30 éves korában kezdte el a punciját borotválni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 08:56
2/20 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni. :)
És nem igaz, hogy a csupasz punci a tizenéves srácok hóbortja. Felnőtt fejjel nekem is sokkal jobban bejön, ha teljesen vagy legalább fazonra borotvált. ;)
26/F
3/20 anonim válasza:
Én elvárom hogy csupasz legyen neki vagy fazonírozott az őserdők szerintem nagyon nem szépek és higénikusak.
4/20 anonim válasza:
Soha nem borotváltam. Nem higiénikus,és sok bőrbetegség és fertőzés forrása. Inkább hallgatok az orvosok tanácsaira,mint a divatra.
5/20 anonim válasza:
Ns jó utolsó,de nem guszta és hidd el,a pasik nem csípik,és mi van ha nem fog kinyalni,mert ne haragudj de a dzsungel nem higiénikus egyáltalán plusz mind mondtam nem guszta.
Az orvosok meg idióták sajnos,hagyjad már.
Te tudod,csak nehogy legyen egy kérdés:"Hogyan vegyem rá a pasimat,hogy kinyaljon?Lehet az a baja,hogy nem borotválom?Srácok,elhagynátok megcsalnátok ezért barátnőtöket?"
6/20 anonim válasza:
Második vagyok. Hozzátenném, én azt sosem állítottam, hogy higiénikusabb lenne csupaszon. Meg azt se, hogy borotválás nélkül ápolatlan. Csak azt, hogy szőr nélkül csinosabb, és hogy nekem jobban tetszik.
7/20 anonim válasza:
Ha szőrös lenne neki akkor finoman megmondanám neki hogy távolítsa el a szőrzetet onnan lentről de ha ezt nem tenné meg akkor búcsút inthetne az orális szexnek.
8/20 anonim válasza:
Én ismertem egy nőt, aki 30 évesen kezdte el, de a párja megkérte, hogy inkább növessze vissza, mert pedofilnak érzi magát.
9/20 anonim válasza:
Mondjuk ennek a kérdésnek mi az értelme?
10/20 anonim válasza:
Nem hülyeség, a borotvált punci, ha nem kezelik, undorító. Csupa genny, pattanás, pörsenés, karcolás. Inkább a szőrös, ollóval rövidre vágva, amennyire tudja a nő. Pont elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!