Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mernek a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek a pasik kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Pedig nem mindegyiket utasítjuk vissza, egy része megfelel nekünk párnak, vagy legalább lelki társnak. Persze nagyon sokat vissza is utasítunk, de lehet így észreveszik magukat a kellemetlen alakok és többé nem mennek szép nők közelébe.
2011. nov. 20. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a problémák gyökere a rossz kommunikációban van, és a fejletlen világnézetben. Kommunikációs válság: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2011. nov. 20. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:

azért könnyű neked, nőként... kicsit könnyebb arról beszélni, hogy túl kell lépni a visszautasításon mint azt megélni. mindazonáltal a férfi a hím, akinek a feladata a párválasztás és a szaporulat biztosítása: fajfenntartás. így aki erre nem képes az nem elég férfi.

de mint mondtam tökéletesen megértem azokat akik nem mernek kezdeményezni. van, hogy tetszik valaki de akkor általában eszembe jut, hogy mi volt legutóbb amikor nagyon-nagyon tetszett valaki (nagy zakó...) és a belem kifordul valamint rám tör a depresszió hogy mi lett a vége...

2011. nov. 20. 18:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Egy igazi férfi az ilyen dolgokkal nem foglalkozik. Próbálkozik és újra próbálkozik. Mi pedig külsőre és belsőre is csak az igazi pasikat kedveljük. Akiket elzavarunk, azok nem férfiak, még kisfiúk.
2011. nov. 20. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Fél perc alatt biztos el tudod dönteni mindenkiről, h férfi v kisfiú... Mert aki csúnya, arról kb ennyi idő után eldönti minden nő, h esélytelen nála, aztán v elzavarja, v megreked a barátság szintjén.
2011. nov. 20. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:

na figyelj aranyom! nem gondolod, hogy azért kicsit nagy a szád és könnyen teszel könnyelmű kijelentéseket?

Lehet, hogy valakinek nehezebben megy az ismerkedés, de attól függetlenül "férfibb" mint a sok nyálverő aki naponta felszed valakit! 1-2 per alatt meg nagyon el tudod dönteni... Erről eszembe jutott annak a bizonyos lánynak az exe aki percek alatt felszed csajokat de mindemellett egy undorító nagyképű féreg! Sok sikert kívánok az ilyenekhez!!! A fiúk pedig valahogy lépjenek túl...

2011. nov. 20. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező úgy beszélsz mint ha te lennél a Miss Universe Hungary 2011es győztese...kicsit vissza kéne venned, a kisfiús duma meg egyenesen szánalmas azt sem tudod milyen egy igazi férfi...ilyeneket jelentesz ki de elvárod ,hogy érett nőként kezeljenek.De sok bajod lesz még az életben! -/F
2011. nov. 20. 20:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Most éppen van egy irtóan jóképű párom, minden lány odavan érte, de nem csal meg és szeret engem. Már 2 hónapja járunk és boldog vagyok.
2011. nov. 20. 20:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Persze ha van párom és úgy jön oda egy pasi, akkor elzavarom és nem fog érdekelni, hogy milyen a személye. Persze ha nagyon szexis a fiúcska, akkor egy laza esti flört belefér, de semmi több, mert nem vagyok hajlandó a páromat senki kedvéért sem megcsalni. De jól esik ha odajönnek a fiúkák, és bepróbálkoznak nálam. Ez jól esik, éreztetik velem, hogy ízig-vérig nő vagyok.
2011. nov. 20. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:
20:29es vagyok. És ez kit érdekel???Inkább válaszoltál volna valami ideillőt, ehelyett megint csak magadat fényezed meg a kapcsolatodat taglalod...te tényleg nem vagy 100as :D
2011. nov. 20. 21:54
 20/21 csitta82 válasza:
én soha senkit nem küldtem el durván és sértően. Amikor meg küldöm a jeleket hogy szabad a pálya akkor sem kezdeményez a pasi :(
2012. máj. 24. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!