Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ciki az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki az, ha egy fiúnak vannak érzelmei?

Figyelt kérdés
Sok lány ezzel a szöveggel koptat le, hogy nem szereti az érzelmes pasikat :( 17/F
2011. nov. 20. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kedves előző, tudom hogy szeretett, és ha egy rövid ideig, de én is szerettem őt. de mint előzőleg említettem, rengeteg probléma volt közöttünk egyébként is. plusz mi még barátok is maradhattunk volna a szakítás után ha az egyik haverja nem beszéli tele a fejét azzal hogy egy hülye ribanc vagyok... :'D
2011. dec. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!