Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy időről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy időről időre (mivel már régóta nincs csajom és mindig kikosaraznak engem) felmerül bennem vég elkeseredésként az a hajlam, hogy megerőszakoljak egy lányt?

Figyelt kérdés
Már annyira kivagyok a buta libáktól és a folytonos visszautasításoktól, hogy néha megfordul a fejemben, hogy elkapjak egy buliban és elkábítva megerőszakoljam a lányt. Nem nagyon lehet erről lebeszélni engem, már eldöntöttem.
2011. nov. 20. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Aha.

És ha leütsz egy fullos csajt, mert jogában áll eldönteni, hogy nem fog kefélni egy bunkó bányarémmel, máris te leszel a kolesz bikája?!

XD

Vágd le fütyköst, soha nem lesz rá szükséged!

2011. nov. 20. 14:45
 22/26 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a hozzáállással lehetnél te helyes, kigyúrt és milliomos is.

Nem a megjelenésed miatt nincs nőd, hanem süt rólad, hogy egy utolsó tahó vagy, aki minden csajban az "instant pi.nát" látja, és ha köszönés után két perccel még mindig nincs lesz.opva, akkor még meg is sértődik.

Nem egy nőt/csajt/barátnőt akarsz, csak egy pi.nát amit két másodperc alatt teliverhetsz. Márpedig erre egyetlen csaj se vevő, még a prostik se.

Maradj a markodnál: azonnal használhatod, nem kell neki udvarolni, nem csal meg, és nem fog tőled megundorodni. Vagy ha mégis, legfeljebb megerőszakolod.

Tőled én így is zsigerből undorodok, és a hányinger kap el, pedig csak pár sort olvastam, amit írtál. Gondolom, ez személyesen még töményebb undor.

2011. nov. 20. 14:52
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

te utolsó szerencse csomag...bújj el a bánya mélyére de nehogy felgyere....

komolyan mondom úgy felpofoználak ha itt lennél előttem hogy bele is dögölnél...

Mi az hogy felpofozod a csajt??? Hány éves vagy b+ mert most már tényleg kiváncsi vagyok....ÉS jobban teszed ha nem fenyegetőzöl itt megerőszakolással meg ilyenekkel, mert már ezzel is fellehet jelenteni valakit...és vissza kereshető a szaros p*csád neten keresztül!!

2011. nov. 20. 17:02
 24/26 anonim ***** válasza:
10%

„ Nem ismerek olyan ronda srácot, vagy férfit, aki szüzen halt meg. Csak türelmetlen (is) vagy.”

Azért ez egy jó dolog és ha az ember szeretne dugni, de nem jön össze, akkor nehogy már ő legyen a türelmetlen, meg várjon 30 éves koráig.

” Ettől te még soha nem fogod megtudni, milyen az igazi szeretkezés. Amikor a lány pu.ncija nedves, szűk és forró, átkarol a lábával és a kezével, érzed, ahogy elélvez, és kielégül általad... akkor meg minek?! Technikailag még jóformán szűz lennél.”

Aztán jön megint, hogy a nők 75%-nak nincs hüvelyi orgazmusa. Persze erről is a férfiak tehetnek. Szerintem nem lenne szűz. Attól még, hogy a másiknak nem jó és megtörtént az aktus nem azt jelenti, hogy az illető szűz marad.

”Az egy dolog, hogy kapsz öt évet, és akkor téged kúr végig a fél Csillag börtön. De nő többé a közeledbe se fog menni az életben, ha csak ránézel, sikítva hív rendőrt.”

Senkinek sincs sajnos a homlokára írva, hogy egy erőszaktevő f.szkalap, aki sitten volt.

„Tudod, öregem, Jimmynél rondább élőlényt nem nagyon hordott a hátán föld, valahogy mégis levarrta a Gregor Bernit ...is... „

De ha Jimmy hűtőgépszerelő vagy vasutas lett volna, nem igazán varrta volna le Gregor Bernit, de mást nőt se nagyon.

„Amíg csak rá akarsz mászni a csajokra, és semmi mást nem akarsz, csak kúrni, addig nem fogja hagyni magát egyik csaj se.”

Persze, gondolom a nagy arcú, ki ha én nem kőbunkókkal mindig a romantikus lelkületükért vannak a csajok és nem azért mert meg akarták dugni őket. Á!

”Valószínűleg te is csak a libaagyú, jó testű cicababákat veszed "nőszámba", ők meg tényleg el is fognak hajtani a véres ge.cibe. Aki csak ezeket a partiriba.ncokat veszi észre, az meg is érdemli.”

Manapság már a bányarémeknek és a teheneknek is akkora igényeik vannak, hogy az ember haja égnek áll.

Természetesen nem a kérdezőt akarom védeni, mert aki feljön ide és ilyeneket ír, az úgysem teszi meg, csak a pofája nagy. Írtad volna, hogy k.rvázni akarsz, akkor csak a szokásos várdd meg az igazit maszlagot kaptad volna.

Szerintem neked egy-két barátra – és nem felszínes haverra – lenne szükséged, akikkel néha ki tudsz kapcsolódni. A görcsös csajozást pedig egy ideig hagyni a p.csába, mert ha örökké azon agyalsz, hogy jaj most mindenáron csaj kell, akkor nem fog összejönni. Először érezd jól magad, mert ha ilyen rejtett pszichopata búval b.szott f.szfej leszel, akkor hiába szedsz össze valakit, nem fog sokáig tartani.

Ui. a szerelmet és a dugást pedig nem kéne túlmisztifikálni.

2011. nov. 20. 17:23
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Hát én minden válaszolóval egyetértek! Na csak laknánk egy helyen, és találkoznánk egy buliba és mondjuk a pasimmal mennék aki épp kiugrott a mosdóba és odajönnél, megvernél asszem azt triplán kapnád vissza tőlem +a barátom f.o.s.s.á verne. Asszem azután 100x meggondolnád mit csinálsz.
2012. márc. 17. 14:49
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod,hogy fossá verné? Azt nem tudod elképzelni sem,hogy őt verné inkább fossá a kérdező?
2013. jan. 16. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!