Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy időről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy időről időre (mivel már régóta nincs csajom és mindig kikosaraznak engem) felmerül bennem vég elkeseredésként az a hajlam, hogy megerőszakoljak egy lányt?

Figyelt kérdés
Már annyira kivagyok a buta libáktól és a folytonos visszautasításoktól, hogy néha megfordul a fejemben, hogy elkapjak egy buliban és elkábítva megerőszakoljam a lányt. Nem nagyon lehet erről lebeszélni engem, már eldöntöttem.
2011. nov. 20. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Attól jobban fogod érezni magad , hogy ha valakit az akarata ellenére megerőszakolnél , es ez lenne az első és utolsó egyőtléted valakivel. Meg még ha ráadásul börtömbe kerősz , akkor is megéri.Amugy hány éves vagy ?
2011. nov. 20. 13:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Ne tessék már törölni a kommentjeimet, szerintem tök vicces volt.
2011. nov. 20. 13:23
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Csak azt mondom ha elkapnak visszakapod többször. Börtönviselt ember lévén tudom hogy működik ez. Ne azt képzeld el, hogy mindenki kiszúr magának valakit és azzal általában jól elvagyunk de ha meghalljuk, hogy egy erőszakoló van köztünk akkor azokat az embereket akik hajlandóak közösülni férfiakkal rávesszük, hogy tegye már meg ezzel a cimborával is. mi lefogjuk és az aktus megtörténik és nem csak 1x.
2011. nov. 20. 13:24
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

K*RVÁZZ cs*szdmeg...:@ Ne idegesíts fel....:S

Szerinted a k*rvák minek vannak??? Pont az ilyen elmebajos nyomiknak...Am meg igaza van az egyik előttem szólónak, ha van pénzed bulira piára akkor k*rvára is...inkább járj ahhoz vagy verd ki...b*rom

ja és ezek nem kritikák, hanem vélemények s*ggfej

Amúgy meg pont az ilyen idióták miatt nem merek sose egyedül menni egy buliba, vagy onnan haza menni...egyre több az ilyen őrült...pedig már nem vagyok kislány...

2011. nov. 20. 13:24
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

Tegyük fel, hogy nem csak unatkozol...

1: Nem ismerek olyan ronda srácot, vagy férfit, aki szüzen halt meg. Csak türelmetlen (is) vagy.

2: Gondolod, hogy akkor már nem leszel szűz, és hatalmas változás lesz ez az életedben? Egyszer az életben megerőszakolsz egy csajt. És aztán?? Soha többé nem szexelsz?

Vagy azt hiszed, hogy ezek után sorbaállnak a csajok, hogy kúrd végig őket?

Netán rendszeres heti program lesz, hogy elkapsz egy csajt, és megerőszakolod?! Ebben az esetben nem elkeseredett vagy, hanem egy kéjjgyilkos, és sokat segítenél az emberiségen, ha mész, és felakasztod magad. Tényleg csak ennyit érsz?!

3: Ettől te még soha nem fogod megtudni, milyen az igazi szeretkezés. Amikor a lány pu.ncija nedves, szűk és forró, átkarol a lábával és a kezével, érzed, ahogy elélvez, és kielégül általad... akkor meg minek?! Technikailag még jóformán szűz lennél.

4: Az egy dolog, hogy kapsz öt évet, és akkor téged kúr végig a fél Csillag börtön. De nő többé a közeledbe se fog menni az életben, ha csak ránézel, sikítva hív rendőrt. Megint csak ott tartasz, hogy egyszer az életben kúrtál nővel, és az se volt jó.

Te, nem lenne egyszerűbb ennyi kanyar helyett rögtön beállni bu.zinak?!

Tudod, öregem, Jimmynél rondább élőlényt nem nagyon hordott a hátán föld, valahogy mégis levarrta a Gregor Bernit ...is...

Amíg csak rá akarsz mászni a csajokra, és semmi mást nem akarsz, csak kúrni, addig nem fogja hagyni magát egyik csaj se.

Valószínűleg te is csak a libaagyú, jó testű cicababákat veszed "nőszámba", ők meg tényleg el is fognak hajtani a véres ge.cibe. Aki csak ezeket a partiriba.ncokat veszi észre, az meg is érdemli.

Azt hiszem, abban a pillanatban levágnám a pötsöm, amint felmerül bennem, hogy csak úgy tudok nőt szerezni, ha elkábítom és megerőszakolom.

2011. nov. 20. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Kedves kérdező, igazából megértelek. A fiatal nők jó 70% kb. ezt érdemelné. DE egyrészt saját magaddal szúrsz ki, mert ha lebuksz, vállalnod kell a tetteid következményeit. Továbbá azért van pár normális lány is, akit egy egész életre tönkretehetsz egy ilyen akcióval, nekem egész életemben bűntudatom lenne egy ilyen akció után, és ha a szíved mélyére tekintesz szerintem neked is. Hidd el nekem nem ér annyit az egész női nem!
2011. nov. 20. 13:44
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Csúnya vagy és nem kellesz senkinek? Ezek után tuti nem! Egy Senki vagy!
2011. nov. 20. 14:28
 18/26 A kérdező kommentje:
Akkor meg mi a fenét csináljak, ha a koli szobából látom a szép csajokat a jó pasikkal lemenni bulizni, engem meg felfal a penész. Ha én odamegyek egy lányhoz, akkor mindig ugyanaz a nóta vége.
2011. nov. 20. 14:31
 19/26 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, ha még egyszer odamegyek egy csajhoz egy buliban, akit ismerek és tudom, hogy egyáltalán nincs barátja(rengetegszer mondta már másoknak), és ha nekem azt mondja, hogy bocsi de van barátom, akkor úgy pofán vágom, hogy elájul. Mert mind ilyenek.
2011. nov. 20. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy lúzer vagy, és az emberiség egyik hulladéka, jobb, ha felkötöd magad egy szép nagy fára, szívességet teszel az emberiségnek, hidd el.

Egyébként könnyen megszívhatod, ha azt hiszed, egyedül van a csaj, csak mégsem. Mellettem sem állnak ott közvetlenül a pénzbehajtó jellegű haverjaim. Ne keresd a bajt, könnyen kerülhetsz a f*sz rossz végére, hidd el.

2011. nov. 20. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!