Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Miért szoktátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért szoktátok ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Rengetegszer látom, hogy csajok, mondjuk topban és egy csinos alsóban vannak a topot húznák rá a fenekükre, szinte takarni akarják, de nem tudják. Miért csináljátok ezt? Nem azért mutatjátok meg amitek van, hogy nézzék? Talán akkor csináltok ilyet, ha úgy érzitek, hogy olyan nézi, aki nektek nem tetszik?
2009. máj. 11. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azok akiket emlegetsz, akkor is rád dudálnak, ha egy egyszerű rövidnadrág és egy fenékig lehúzott trikó van rajtad... Ma megint tapasztaltam...
2009. máj. 11. 17:09
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Én is felhúzom a felsőmet, eltakarom a cickót, ha vmi olyan bámul, akinek nem kellene... és látom rajta, hogy milyen perverzen néz... ez főleg vénembereknél fordul elő... nézegesse a jó qrva anyját, ha kigondoltam... xD
2009. máj. 11. 17:49
 13/15 anonim válasza:
100%

Hát én a miniszoknyát szoktam lefele huzgálni mert vhogy mindig felcsuszik!!:)

A felsőkkel nem sok bajom van,kifejezetten szerete a kivágott felsőket és jot nevetek az olyan embereken akiknek majd kiesik a szeme!!XĐ

De az mikor a vén öreg papák nézik az már engem is zavar!!!!de nem szoktam huzgálni!!Az meg h azért huzgálják mert nem tetszik nekik a pasi aki nézi nem igazán hiszem,max csak annyira lesi h majd kiesik a szeme,mert ha már csorog a nyála az zavaró lehet a visszafogottabb lányoknak!!!:D

2009. máj. 11. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja de úgy látom megint leszavaztak, csak mert nem mutogatom magam mint egy útszéli kurv@. Ennyit erről.
2009. máj. 12. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát tudod van az úgy, hogy ti pasik nem veszitek észre, de nálatok ez az oda-oda pillantás női szemmel, már bámulás, amikor elfelejted,hogy már percek óta csak a nő mellét nézed :)

ezen én nevetni szoktam, tök vicces, de néha már tényleg zavaró, hogy csak nééézed-nééézed, és megszűnt a világ :D:D

És szerintem azért van a pólóhuzogatás, hogy felébresszen :):):):P

2009. máj. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!