Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Miért szoktátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért szoktátok ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Rengetegszer látom, hogy csajok, mondjuk topban és egy csinos alsóban vannak a topot húznák rá a fenekükre, szinte takarni akarják, de nem tudják. Miért csináljátok ezt? Nem azért mutatjátok meg amitek van, hogy nézzék? Talán akkor csináltok ilyet, ha úgy érzitek, hogy olyan nézi, aki nektek nem tetszik?
2009. máj. 11. 12:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Olyat is láttam már, hogy egy csaj szép dekoltázsal és szép cicikkel ül. Az én tekintetem persze oda-oda kerül. A csajt pedig ez zavarja. A dekoltázst próbálja szűkíteni és látszik, hogy zavarban van. Miért zavarja ha nézem? Miért vesz fel akkor ilyen felsőt?
2009. máj. 11. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
azért csináljuk hogy hidd azt hogy ártatlan kislányok vagyunk és hogy nem azért húztuk fel hogy a pasikat elcsábítsuk.Amit takarnak,arra figyelnek fel a legjobban.
2009. máj. 11. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy valaki meggondolatlanul vesz egy ruhát, aztán ha először felveszi, akkor meg csúszik ide-oda és kilátszik valamije

Velem is volt már ilyen

2009. máj. 11. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért csináljuk? Mert tetszik nekünk valaki, ami nem azt jelenti hogy MINDENKINEK akarjuk mutatni! Tehát ha a csaj eltakarja magát előtted, akkor nem jössz be neki. Ennyi az egész.
2009. máj. 11. 14:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy igen csúnya gyerek lehetek, mert rengetegszer tapasztalok/látok ilyet.
2009. máj. 11. 14:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Én azért csinálom mert roppantul kellemetlen érzés amikor felgyűrődik a felsőm. :D Ha meg dekoltázsról van szó akkor ha olyat vettem fel, nem vonulok vissza utána, csak nekem nincs akkor cicim, hogy feltűnő legyen. :D Szóval van amikor kellemetlen, de ha úgy öltözök, akkor utána nem fogok visszavonulni, hogy lehúzogatom, mert akkor inkább fel sem veszek olyan ruhát.
2009. máj. 11. 14:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Tehát azt mondod, hogy igen csúnya gyerek lehetek, mert rengetegszer tapasztalok/látok ilyet.

AHOGY ÉRZED!!! NEM AZT MONDTAM? CSUPÁN AZT, HOGY ÉN HOGY VISELKEDEM AKKOR.

Ez volt a kérdés, miért csináljuk ezt, válaszoltam is. Akkor mi a gond?

2009. máj. 11. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
MONDTAM után pontot akartam tenni.
2009. máj. 11. 14:54
 9/15 A kérdező kommentje:

Sose voltam csúnya.

A Caps Lock-ot meg kapcsold ki. Ne kiabálj!

Értelek. Akkor te akkor alkalmazod a "taktikát", ha valaki nem tetszik. Sokan vannak még így ezzel?

2009. máj. 11. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Én alapból utálom az olyan ruhákat, amiből mindenem kint van..nem is hordok olyanokat..szolidan is lehet szexin öltözni, attól meg hogy nem dudál rám, meg szól be minden féreg, nem leszek szomorú. Csak annak teszem ki amit akarok, aki megérdemli..az pedig a pasim. Másra nem tartozik se a mellem, se a fenekem. De amíg nem volt barátom addig sem öltöztem úgy soha, lehet régimódi vagyok, de én nem szeretem mutogatni magam.
2009. máj. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!