Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok kövér vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Borzalmasan kövérnek érzem magam,pedig mondják hogy igazából nem vagyok kövér,csak most nem vagyok vékony,6 hónapja szültem,tornázom,nem eszem sokat,nem tömöm magam gyors kajával,rengeteg csipszes vacakkal meg édességgel,igyekszem egészségesen étkezni, kb 4 hete tudtam elkezdeni komolyabban mozogni,teljesen kétségbe vagyok esve.
2011. nov. 19. 21:52
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
igen tudom,hogy milyen kemények,féltem is először megnézni a válaszokat :D
2011. nov. 19. 22:48
 32/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér.
2011. nov. 19. 23:01
 33/36 zeronibble ***** válasza:
Az öregeink mindig megemlítik, hogy hülyeség ez a szülés utáni fogyásláz. Hamarosan lesz ki után futkosni :)
2011. nov. 19. 23:36
 34/36 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson fogyózni, szoptatás alatt amúgy sem szabad.
2011. nov. 20. 00:01
 35/36 A kérdező kommentje:
nem szoptatok sajna 3 hónapja,de amúgy a 15 napos diéta az nagyon jó már fogytam vele
2011. nov. 20. 00:04
 36/36 anonim ***** válasza:
szúrnálak
2011. nov. 20. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!