Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok kövér vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Borzalmasan kövérnek érzem magam,pedig mondják hogy igazából nem vagyok kövér,csak most nem vagyok vékony,6 hónapja szültem,tornázom,nem eszem sokat,nem tömöm magam gyors kajával,rengeteg csipszes vacakkal meg édességgel,igyekszem egészségesen étkezni, kb 4 hete tudtam elkezdeni komolyabban mozogni,teljesen kétségbe vagyok esve.
2011. nov. 19. 21:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
^^ nincs mit
2011. nov. 19. 22:06
 22/36 anonim ***** válasza:

És az én étvágyam? Tudom mááár :D

[link]

2011. nov. 19. 22:09
 23/36 A kérdező kommentje:
hú de kis fiatal volt
2011. nov. 19. 22:14
 24/36 anonim ***** válasza:
kövér? erre a nagyi mondana vmit...xD
2011. nov. 19. 22:17
 25/36 anonim ***** válasza:

nem vagy kövér, de nem sok látszik. ha a fenekeden meg a combodon van felesleg, akkor még lehetsz aránytalan, de nem hiszem.

milyen magas vagy és hány kiló?

2011. nov. 19. 22:22
 26/36 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok és 70-72 kiló körül,60-65 voltam terhesség előtt, a combomon nincs felesleg és a fenekemen sincs, a hasamon van és van kis úszó gumim,de a súly amúgy nem határozza meg az ember kövér-e mert az izom nehezebb mint a zsír, 60 kilósan nagyon vékony voltam,58 kilósan minden csontom látszott
2011. nov. 19. 22:26
 27/36 A kérdező kommentje:
ja és akkor még intenzíven sportoltam,izmos voltam,nem túlzottan izmos,de nem volt rajtam felesleg
2011. nov. 19. 22:27
 28/36 anonim ***** válasza:

Ó, ilyen adatokkal akkor se lennél kövér, ha nem csak a hasadon lenne. :)

Azon nem tudunk változtatni, hogy ezt ne érezd soknak, de abban biztos lehetsz, hogy ha valaki az utcán rád néz, nem arra fog gondolni, hogy úristen mennyire hájas vagy.

2011. nov. 19. 22:35
 29/36 A kérdező kommentje:
köszönöm,jól esett tőletek,hihetetlenek vagyunk mi nők sosem vagyunk elégedettek,meg nem sokunknak van önbizalma,barátaim,férjem mindig mondja ne aggódjak,de hát akkor is más ők lehetnek elfogultak :D lehet majd ha idősebb leszek más lesz,kinövöm ezt a gyermeki bizonytalanságot ,bár tudom hogy sosem növök fel teljesen egy részem mindig gyerek lesz úgyis 16-17nek néznek,sőt mikor annyi voltam 14nek néztek :D
2011. nov. 19. 22:43
 30/36 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Az itteniek meg kíméletlenül lekövéreznének, ha tényleg az lennél, úgyhogy megnyugodhatsz. :)
2011. nov. 19. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!