Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SZERINTetek nem korai két 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZERINTetek nem korai két 16 évesnek szexelni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem
2011. nov. 19. 06:54
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
igen korai,amúgy is ha mondjuk nem tudom mennyi vagy most,de ha összejössz valakivel,nem rögtön az ágynak kell ,menni,csak a mai tinik agyatlanok,kefélnek jobbra balra..szóval min 1-2 év a szeretkezésig,ugyanis jobb esetben két szerelmes szeretkezik,kivéve ugye a tinik..17ig érdemes várni,meg hát nem csak attól függ mennyi vagy sok 17 éves sem készült még fel rá,annál fiatalabban meg amúgy sem előnyös,de persze mindjárt jönnek hogy "14 voltam,és nem égtem ki és stb" mindig vannak ritka kivételek attól még nem kell korán szexelni,mert néhány nem járt rosszul a korai szexszel
2011. nov. 19. 11:27
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2011. nov. 19. 15:40
 14/14 anonim válasza:
Bocsi, de ne ez a pár ember döntse már el, te mit akarsz tenni... és tényleg, ha úgy érzed, csináld...de a többiekkel egyet kell értenem , aki azt mondta, hogy ha ezt a kérdést itt felteszed, nem vagy érett rá... én 17 évesen vesztettem el...és nagyon megbántam...mert a barátomnak arra kellettem csak, utána el is hagyott(ez csak egy példa, sajnos van ilyen is...)1 év után lett egy olyan kapcsolatom, amikor éreztem azt...most már megérettem rá...és akkor lesz jó igazán, ha meglesz a szerelem és a kölcsönös bizalom! :)
2011. nov. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!