Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nekem ő volt az, csak elb@sztam?
Szerintem is.
Ugyanebben a szituációban vagyok majdnem, kérlek te ne legyél olyan hülye, mint én. Menj és keresd meg,
Az első komolyabb barátom, nekem is különleges helyet foglal el az életemben, azt az emléket soha nem veheti el tőlem senki és bármennyire is akarnám sem tudnám törölni az életemből, elfelejteni, nem is kell... Persze alapvető különbség, hogy én imádom a jelenlegi páromat és egy pillanatig sem gondolok bele abba, hogy újra összejönnék az x évvel ezelőtti párommal.
Talán ha találkoznátok, beszélgetnétek újra, megváltozna a véleményed. Nem tudom mennyire tartjátok a kapcsolatot, de lehet csak egy illúzióért vagy már oda meg vissza és nem azért, aki a srác/pasi most valójában lenne.
12 év telt el..
Gyerekek voltatok, el ne képzeld,hogy haragszik még..
csak hívd el egy kávéra és tedd magad vonzóvá, add meg neki a kezdeményezés örömét, menni fog ez :)
feltudod venni vele a kapcsolatot ???
ha igen mindenképp tedd meg, egy próbát megér :) lehet valóra válik az álmod:)
én nagyon szurkolok!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!