Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint nekem ő volt az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nekem ő volt az, csak elb@sztam?

Figyelt kérdés
Úgy éreztem 16 évesen, hogy megtaláltam azt a fiút, akivel le szeretném élni az életem. Nagyon imádtam, csak az a baj, hogy még így, 28 éves létemre is. Azóta volt 4 párkapcsolatom, mindenhol szerelmes voltam, de annyira lelkifurdalásom van, hogy mindig mikor az újabb párjaimmal csókolóztam, mindig az első szerelmemről ábrándoztam. Mai napig minden nap azzal fekszem le, hogy bárcsak egyszer újra együtt lennénk. Akkor ő szakított velem. Most van párom, és szeretem is, de akármit csinálunk, mindig az első barátomra gondolok, és már beleőrülök.
2011. nov. 18. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel a srácot :)
2011. nov. 18. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is.

Ugyanebben a szituációban vagyok majdnem, kérlek te ne legyél olyan hülye, mint én. Menj és keresd meg,

2011. nov. 18. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első komolyabb barátom, nekem is különleges helyet foglal el az életemben, azt az emléket soha nem veheti el tőlem senki és bármennyire is akarnám sem tudnám törölni az életemből, elfelejteni, nem is kell... Persze alapvető különbség, hogy én imádom a jelenlegi páromat és egy pillanatig sem gondolok bele abba, hogy újra összejönnék az x évvel ezelőtti párommal.

Talán ha találkoznátok, beszélgetnétek újra, megváltozna a véleményed. Nem tudom mennyire tartjátok a kapcsolatot, de lehet csak egy illúzióért vagy már oda meg vissza és nem azért, aki a srác/pasi most valójában lenne.

2011. nov. 18. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
En is amellett vagyok, hogy keresd meg.
2011. nov. 18. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Keresd föl! :))
2011. nov. 18. 21:57
 6/14 A kérdező kommentje:
:) Köszi mindenkinek. Annyi gond van csupán, hogy még utána zaklattam egy ideig, hogy kezdjük újra, és akkor végleg elriasztottam. Akkora nem akarta újra, szerintem most sem fogja.
2011. nov. 18. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

12 év telt el..

Gyerekek voltatok, el ne képzeld,hogy haragszik még..

csak hívd el egy kávéra és tedd magad vonzóvá, add meg neki a kezdeményezés örömét, menni fog ez :)

2011. nov. 18. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne is azzal az indokkal keresd fel, hogy kezdjétek újra... Az se biztos, hogy te újra akarnád kezdeni. Eltelt azóta 12 év, mindketten rengeteget változtatok. Érdeklődj felőle, hogy hogy van, milyen az élete stb., és beszélgess vele. Aztán az meg majd kialakul, hogy hogyan folytatódik.
2011. nov. 18. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

feltudod venni vele a kapcsolatot ???

ha igen mindenképp tedd meg, egy próbát megér :) lehet valóra válik az álmod:)

én nagyon szurkolok!!!! :)

2011. nov. 18. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Es ird meg, hogy mi tortent legyszi :)
2011. nov. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!